Επιστροφή στα παλιά… Ποια ιστορική σειρά επιστρέφει στην tv και αναμένεται να σαρώσει;

Επιστροφή στα παλιά… Ποια ιστορική σειρά επιστρέφει στην tv και αναμένεται να σαρώσει;

Με ρετρό διάθεση συνεχίζονται οι διεργασίες για το στήσιμο των προγραμμάτων της προσεχούς σεζόν, με ουκ ολίγες επαναφορές σειρών.

Μετά το «Νησί» και το «Κόκκινο ποτάμι» που αναμένεται να επιστρέψουν για να αφηγηθούν τη συνέχεια της ιστορίας τους, άλλη μία σειρά βγαίνει από το συρτάρι μετά από 43 χρόνια, όχι όμως για να δώσει συνέχεια αλλά για να γυριστεί εκ νέου.

Ο λόγος για τη θρυλική «Λωξάντρα» που βασίζεται στο μυθιστόρημα της Μαρίας Ιορδανίδου και μεταδόθηκε το 1980 στην τότε ΕΡΤ, με την Μπέτυ Βαλάση στον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο και σε μουσική της Ελένης Καραΐνδρου.

Πρόκειται για μία από τις παλαιότερες σειρές που διασώζονται στο αρχείο της ΕΡΤ και μία από τις τελευταίες ασπρόμαυρες. Το σενάριο της «Λωξάντρας» ανασύρεται τώρα για να γυριστεί και πάλι, σε μια κινηματογραφικά σύγχρονη και έγχρωμη βερσιόν.

Το σχέδιο αναβίωσης της «Λωξάντρας» αποτελεί ένα από τα νέα projects της εταιρείας παραγωγής του Γιάννη Καραγιάννη, που υπογράφει τις δύο μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων ετών, τις «Αγριες μέλισσες» και τον «Σασμό».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.