Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο άνδρας που είπε αυτό που σκέφτεται κάθε γονιός σε αυτό τον κόσμο

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο άνδρας που είπε αυτό που σκέφτεται κάθε γονιός σε αυτό τον κόσμο

Συγκινεί ο πατέρας

Το απόλυτο χάος επικρατεί στο Ισραήλ με τον πόλεμο να παίρνει τεράστιες διαστάσεις. Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, τόσο η Χαμάς όσο και το Ισραήλ κρατούν ομήρους.

Στα χέρια της Χαμάς είναι και μια μητέρα με τις δύο κόρες της, οι οποίες βρέθηκαν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

Η Dora Asher πήρε τις κόρες της και πήγαν να επισκεφτούν τη γιαγιά τους το Σαββατοκύριακο στο χωριό Nir Oz που είναι κοντά στα σύνορα Γάζας, όταν μέλη της Χαμάς μπήκαν μέσα στο σπίτι.

Η γυναίκα κάλεσε τον σύζυγο της που βρίσκεται στο κέντρο του Ισραήλ και του είπε ότι τρομοκράτες έχουν εισβάλει στο σπίτι.

Ο σύζυγος της, Yoni, παρακολούθησε μέσω της Google το τηλέφωνο της και είδε πως βρισκόταν πέρα από τα σύνορα.

Ωστόσο, η κατάσταση έμελλε να χειροτερέψει μιας και ο άνδρας σοκαρίστηκε όταν είδε τη γυναίκα, τις κόρες και την πεθερά του σε βίντεο που φαίνονταν πολίτες, οι οποίοι έχουν απαχθεί και είναι μέσα σε ένα αυτοκίνητο της Χαμάς.

Όπως αναφέρει η New York Post, είπε: «Σίγουρα αναγνώρισα τη γυναίκα μου, τις δύο κόρες μου και την πεθερά μου σε κάποιο όχημα με τρομοκράτες της Χαμάς γύρω τους. Τα δύο κοριτσάκια μου, είναι μόνο μωρά, δεν είναι καν 5 ετών και 3 ετών. Δεν ξέρω με ποιους όρους είναι αιχμάλωτοι. Δεν ξέρω τι τους συνέβη».

Είπε αυτό που θα έλεγε κάθε γονιός

Ο πατέρας των παιδιών απηύθυνε έκκληση στην Χαμάς να μην πληγώσει τα παιδιά και πρότεινε να πάει ο ίδιος όμηρος για να αφεθούν ελεύθερα τα παιδιά και η σύζυγός του.

«Θέλω να ζητήσω από τη Χαμάς, να μην τις πληγώσει. Μην πληγώνεις τα μικρά παιδιά. Μην πληγώνεις τις γυναίκες. Αν με θέλεις, είμαι πρόθυμος να έρθω» είπε ο πατέρας.

@c4news Israeli father Yoni Asher makes an emotional plea to Hamas for the return of his wife, two daughters and mother in law. About 100 people have reportedly been taken hostage by Hamas. Almost 1000 people have been killed in the conflict so far. #Israel #Hamas #Gaza #Channel4news ♬ original sound – Channel 4 News

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.