Σοκ και… Μπέος: Το ιστορικό «φάουλ» του Δημάρχου Βόλου δεν ήταν (μόνο) ο Κασσελάκης

Σοκ και… Μπέος: Το ιστορικό «φάουλ» του Δημάρχου Βόλου δεν ήταν (μόνο) ο Κασσελάκης

Τι είπε;

Ομοφοβικό παραλήρημα από τον Αχιλλέα Μπέο μετά την εκλογή του στον δήμο του Βόλου. Ο δήμαρχος προέβη σε χυδαίες δηλώσεις, μπροστά σε δεκάδες πολίτες της πόλης του.


Ο Αχιλλέας Μπέος με πάνω από 56% βγήκε ξανά δήμαρχος Βόλου και μετά τον on air τσακωμό που είχε με τον Νάσο Ηλιόπουλο στον ΣΚΑΪ, προχώρησε σε αδιανόητες δηλώσεις από την πόλη του Βόλου με στόχο τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Έχεις κάποιες εκπομπές και κάποιους δημοσιογράφους που αντί να σταθούν στην ουσία κάθονται και ασχολούνται για να τρελαίνεστε με τον Κασσελάκη, για τρέλα μιλάμε, ο οποίος είπε ότι εγώ λέει ότι δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ στα κορίτσια, θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια. Δηλαδή τι θες να πεις εσύ με τα κανάλια που σε προβάλουν; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά για να παράγουμε π@@@@@ς; Για να μην τρελαθώ. Ρε, αυτή είναι η Ελλάδα;», ήταν τα λόγια του Αχιλλέα Μπέου με μερίδα του κόσμου να τον χειροκροτεί.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, λίγο αργότερα σε δηλώσεις αναφέρθηκε στις χυδαίες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, λέγοντας πως δεν έχει να σχολιάσει πολλά και πως θα πρέπει πλέον η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της.

Το δεύτερο φάουλ

Ο Αχιλλέας Μπέος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μίλησε υποτιμητικά και για τους ανθρώπους που έχουν πάρει πτυχία: «Τα τελευταία 40 χρόνια να μην πω παραπάνω ποιοι κυβέρνησαν την Ελλάδα; Γιατροί και δικηγόροι. Αυτοί δεν χρεοκόπησαν την πατρίδα μας, αυτοί δεν εξαθλίωσαν τον ελληνικό λαό;».

Ο δημόσιος λόγος του δημάρχου Βόλου έχει βαρύτητα αμέσως μετά την εκλογή του και η υποτίμηση της γνώσης αλλά και της κατάρτισης ανθρώπων είναι μεγάλο φάουλ. Αν τα πτυχία δεν έχουν βαρύτητα, θα μπορούσε κάποιος να γίνεται γιατρός δίνοντας βότανα και κάνοντας φρικτά λάθη στην πρακτική του αφού θα εργαζόταν καθαρά εμπειρικά.


 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.