Άρχισαν τα όργανα στο ΚΙΝΑΛ… Ποιοι δεν αφήνουν ήσυχο τον Ανδρουλάκη;

Άρχισαν τα όργανα στο ΚΙΝΑΛ... Ποιοι δεν αφήνουν ήσυχο τον Ανδρουλάκη;

Φαίνεται πως άρχισαν οι μπελάδες για το νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

Για πρώιμο μήνυμα από τον Ανδρέα Λοβέρδο και την Εύα Καϊλή προς τον Νίκο Ανδρουλάκη κάνει λόγο ο σχολιογράφος της «Καθημερινής» Σταύρος Παπαντωνίου στη στήλη του “Θεωρείο”.

Συγκεκριμένα σχολιάζει:
Δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Την αρχή της κριτικής στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ έκανε πριν από λίγες μέρες η Εύα Καϊλή, λέγοντας πως δεν της αρέσουν οι ίσες αποστάσεις που κράτησε η Χαρ. Τρικούπη με επίκεντρο τον Πολάκη. Η ευρωβουλευτής έστρωσε τον δρόμο στο βαρύ πυροβολικό, τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος άσκησε ακόμα σφοδρότερη κριτική χαρακτηρίζοντας «θλιβερές» τις ίσες αποστάσεις. Η λέξη «θλιβερός» είναι βαριά. Και όπως έλεγαν έμπειροι παρατηρητές, ήρθε νωρίτερα από όσο περίμεναν. Θα πρόσθετα πως το δίδυμο Λοβέρδος – Καϊλή έστειλε ένα πρώιμο μήνυμα στον Ανδρουλάκη: Πρόσεξε, δεν είσαι μόνος σου.

 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης όταν ρωτήθηκε αν το Κίνημα Αλλαγής θα στηρίξει κυβέρνηση συνεργασίας απάντησε: «…δεν είμαστε ένα κόμμα που φιλοδοξεί να είναι πάντα στην αντιπολίτευση, εμείς είμαστε ένα κόμμα που φιλοδοξεί να γίνει κυβέρνηση αλλά κυβέρνηση με όρους πολιτικών προτεραιοτήτων και οι πολιτικές μας προτεραιότητες θα είναι τέτοιες που θέλουμε ισχυρή εντολή από τον ελληνικό λαό για να αλλάξουμε τη χώρα μας να την κάνουμε καλύτερη. Όσο πιο ισχυροί είμαστε στις επόμενες εκλογές τόσο περισσότερες πιθανότητες θα έχει ο ελληνικός λαός μέσω του προγράμματός μας να ζήσει καλύτερες ημέρες», τόνισε.

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ απέκρουσε τις ενστάσεις για την παρουσία της βουλευτού Ευαγγελίας Λιακούλη στα μπλόκα των αγροτών, λέγοντας ότι δεν είναι λάθος να μιλάς με τους αγρότες, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε «λάθος» τα μπλόκα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.