
Τα είπε όλα...
Η Έλενα Ακρίτα αποτελεί μία ιδιαίτερη περίπτωση πολιτικού, καθώς η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όχι απλά δε μασάει τα λόγια της, αλλά τα λέει όλα ευθέως. Και αυτό ισχύει όχι μόνο για τις φορές που μιλάει για τους «απέναντι», αλλά ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και όταν η κουβέντα έρχεται στους «δικούς της».
Ως γνωστόν, η δημοφιλής συγγραφέας και σεναριογράφος τάχθηκε υπέρ της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη, παρά το γεγονός πως αρχικά είχε δηλώσει πως θα στηρίξει την Έφη Αχτσιόγλου.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως θα μασάει τα λόγια της όποτε μιλάει για τον διάδοχο του Αλέξη Τσίπρα στον προεδρικό θώκο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και το τελευταίο στάτους στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media απέδειξε του λόγου το αληθές.
Η κ. Ακρίτα πήρε θέση για την τεκνοθεσία και τη δεδομένη διάθεση του κ. Κασσελάκη και του συντρόφου του ν’ αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, λέγοντας τα εξής:
Τελευταίες Ειδήσεις
- Ο πασίγνωστος δημοσιογράφος που αναλαμβάνει την επικοινωνία του Τσίπρα και οι… άχαστοι συνεργάτες
- Παγκόσμιος συναγερμός: 100.000.000 κτίρια κινδυνεύουν να βυθιστούν – Πόσο κινδυνεύει η Ελλάδα
- Το νέο challenge που σκοτώνει παιδιά κι εφήβους: Γιατί είναι απαραίτητο να ισχύσει από… χθες το «απαγορευτικό» στα social media