Ένα μεγάλο μπράβο στον Κασσελάκη για το σχολείο ΑμεΑ (vids)

Ένα μεγάλο μπράβο στον Κασσελάκη για το σχολείο ΑμεΑ (vids)

Αξιέπαινη κίνηση

Θύελλα αντιδράσεων είχε προκαλέσει ο Στέφανος Κασσελάκης με την… γυμναστική επίδειξη σε σχολείο ΑμεΑ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει έκπληκτος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του για το γεγονός ότι περίπου 40 καθηγητές είχαν για γραφείο μία αίθουσα που χωρά 10 άτομα.

Μάλιστα, υποσχέθηκε διπλασιασμό των υποδομών για να μπορούν να είναι όλοι πιο άνετοι στον χώρο εργασίας τους. Επιπλέον, είχε υποσχεθεί καλοριφέρ, air condition και διπλή έκταση στις υποδομές που θα στεγάζουν τις σχολικές μονάδες.

Ο Στέφανος Κασσελάκης τήρησε την υπόσχεσή του και έκανε δωρεά οκτώ κλιματιστικών, ενός διαδρόμου και ενός ποδηλάτου. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος κατά τη διάρκεια της πρώτης ομιλίας του στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή.

Μία αξιέπαινη κίνηση χωρίς αμφιβολία σε ένα σχολείο για παιδιά που έχουν τεράστιες ανάγκες και οι καθηγητές δίνουν μάχη για να τα εξυπηρετήσουν αντιμετωπίζοντας τις ελλείψεις. Μάλιστα, ο κ. Κασσελάκης κάλεσε και τα κυβερνητικά στελεχη να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και να κάνουν ανάλογες δωρεές.

«Αντί να ζητήσουν συγγνώμη από δασκάλους, γονείς και παιδιά, ειρωνεύονται… Ε, ναι λοιπόν, αισθάνθηκα εκείνη τη στιγμή την ανάγκη, από ανθρωπιά και αλληλεγγύη να κάνω μια δωρεά για 8 air condition, για να μην κρυώνουν τα παιδιά τον χειμώνα. Να κάνω μια δωρεά ένα διάδρομο κι ένα ποδήλατο, ώστε να μπορούν να αθλούνται. Ας κάνουν και ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Βορίδης, και ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Καραμανλής και η κ. Μιχαηλίδου…» τόνισε ο κ. Κασσελάκης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.