Νέα δημοσκόπηση: Το ποσοστό-ντροπή του Κασιδιάρη στο δήμο Αθηναίων τα λέει όλα

Πρώτη ηχηρή «τάπα» σε Κασιδιάρη

Τα δεδομένα λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες  

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές πλησιάζουν και οι πολίτες καλούνται να εκλέξουν τους νέους δημάρχους και περιφερειάρχες.

Στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας, το εύρημα δημοσκόπησης προκαλεί προβληματισμό.

Η δημοσκόπηση της Protata, που παρουσίασε το Attica Tv, σε ότι αφορά στις δημοτικές εκλογές της Αθήνας, εμφανίζει τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη να συγκεντρώνει ποσοστό 38%, έναντι 14,5% του Κώστα Ζαχαριάδη, 9% του Χάρη Δούκα και 8,5% του Νίκου Σοφιανού.

Επίσης, στο 15,5 % ανέρχεται το ποσοστό των αναποφάσιστων για τον δήμο της Αθήνας, οι περισσότεροι των οποίων δηλώνουν ότι στις τελευταίες εκλογές ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ.

Το ποσοστό-ντροπή

Στο ίδιο ποσοστό με τον υποψήφιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, είναι και ο καταδικασμένος διευθυντής εγκληματικής οργάνωσης με το τατουάζ σβάστικα που δεν το σβήσει ούτε για το θεαθήναι. Ο λόγος για τον Ηλία Κασιδιάρη που δηλώνει πως θα ψηφίσει το 8,5% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση.

Δυστυχώς, το ποσοστό δείχνει πως διατηρεί δυναμική, μετά και την είσοδο των Σπαρτιατών στη Βουλή και παρά το γεγονός ότι… μέχρι και οι πέτρες στην Ελλάδα γνωρίζουν πως πιστεύει στην ναζιστική ιδεολογία.

Περιφέρεια Αττικής

Στην Περιφέρεια Αττικής, καταγράφεται σαφές προβάδισμα του Νίκου Χαρδαλιά με 40% των ψήφων ενώ τον ακολουθεί ο Γιάννης Σγουρός με 13,5%, ο Γιώργος Ιωακειμίδης με 12%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων είναι στο 20%, με τους περισσότερους από αυτούς (23%) να δηλώνουν ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόθεση ψήφου

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των έγκυρων, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 34,5%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 15,5%, το ΠΑΣΟΚ με 11,5%, το ΚΚΕ με 9,5%, η Ελληνική Λύση με 6% και η ΝΙΚΗ με 3%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων είναι στο 10,5%.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.