Υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές ο «Νίκος Ζήσης» (vid)

Τα πιο συνηθισμένα λάθη που βγάζουν άκυρα τα ψηφοδέλτια

Στη Θεσσαλονίκη

Η σύγχρονη μπασκετική ιστορία της Ελλάδας έχει συνδεθεί, μεταξύ άλλων, με το Ευρωμπάσκετ του 2005 όπου η Εθνική Ομάδα κατάφερε να επικρατήσει της Γερμανίας με 78-62 και να φέρει στην Αθήνα την κούπα, ωστόσο όπως φαίνεται συνδέεται και με τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023.


Ο δρόμος για τον τελικό πέρασε από τα ημιτελικά με τη Γαλλία, όπου με μία ασίστ του Νίκου Ζήση στον Δημήτρη Διαμαντίδη, που ευστόχξσε σε τρίποντο, η Εθνική πήρε την πρόκριση στον τελικό.

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Θεσσαλονίκη, με το όνομα Νίκος Ζήσης και υποψήφιος με τον συνδυασμό του Στέλιου Αγγελούδη, χρησιμοποίησε τη συνωνυμία και δημιούργησε ένα viral βίντεο στο TikTok.

«64-66, Ζήσης, επτά, έξι, ποιος, ποιος, βάλτο αγόρι μου, το ‘βαλε, το ‘βαλε» ακούγεται στο βίντεο του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου, παραφράζοντας την περιγραφή των Σκουντή και Χατζηγεωργίου, και να «σταυρώνει» τον εαυτό του.

@nikolaos_zisis Παμε για τριποντο🏀 Ζησης Νικολαος Υποψηφιος Δημοτικος Συμβουλος Ομαδα για τη Θεσσαλονικη #fyp #fy #thessaloniki #foryou ♬ original sound – ΖΗΣΗΣ ΝΙΚΟΣ

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.