Στέφανος Κασσελάκης: «Κάνει ταρζανιές και εξευτελίζει παρατρεχάμενους»

Στέφανος Κασσελάκης: Τόσες μέρες θα υπηρετήσει στον στρατό για να είναι νόμιμος

«Αυτό το οποίο παρακολουθούμε είναι πραγματικά θλιβερό»

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα: «Aυτό το golden boy όποτε ανοίγει το στόμα του λέει και μία κοτσάνα για σοβαρά ζητήματα».

Επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, υποστηρίζοντας πως… εξευτελίζει τους «παρατρεχάμενους» του κάνοντας «ταρζανιές», σχολιάζοντας πως η ίδια στεναχωριέται «για τη συνολική υποβάθμιση της πολιτικής».

«Αυτό το οποίο παρακολουθούμε είναι πραγματικά θλιβερό. Νομίζω δεν εκθέτει μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά ολόκληρη τη χώρα. Μπροστά στα μάτια μας εκτυλίχτηκε μία επιθετική εξαγορά ενός πτωχευμένου κόμματος από ένα κατά δήλωσή του golden boy» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον ΣΚΑΙ.

Στέφανος Κασσελάκης: Εξευτελίζει!

«Και αυτό το golden boy όποτε ανοίγει το στόμα του λέει και μία κοτσάνα για σοβαρά ζητήματα, για τα εθνικά θέματα ή κάνει ατόπημα όπως οι ταρζανιές στο σχολείο ΑμεΑ. Ταυτόχρονα το ίδιο πρόσωπο περιφέρεται και περιφέρει εξευτελίζοντας τους συν αυτώ μπροστά στα μάτια των πολιτών και για τις κάμερες», συμπλήρωσε.

«Νομίζω το περιγράφω με ακρίβεια» σχολίασε και επεσήμανε: «με στεναχωρεί όλη αυτή η κατάσταση γιατί είναι μία συνολική υποβάθμιση της πολιτικής. Ξέρω η ΝΔ χαίρεται πως έχει τον κ. Κασσελάκη για αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ αλλά η πραγματική Αξιωματική Αντιπολίτευση στη Βουλή είναι η Πλεύση Ελευθερίας».


 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.