Βασίλης Καρράς: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή

Βασίλης Καρράς: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή

Δύσκολες ώρες για τον αγαπημένο τραγουδιστή

O Βασίλης Καρράς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του και τα δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, φαίνεται πως έχουν ενοχλήσει τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Ο δικηγόρος του, Γρηγόρης Κωτσόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με την υγεία του Βασίλη Καρρά εκφράζοντας τη θερμή ευχαριστία του τραγουδιστή στον κόσμο που τον αγαπάει αλλά και την απογοήτευσή του για τις ψευδείς ειδήσεις που αφορούν στην υγεία του.

«Ο Βασίλης Καρράς εκλαμβάνει με τον πλέον θετικό τρόπο το ενδιαφέρον του κόσμου και την αγάπη προς το πρόσωπό του. Γνωρίζει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για εκείνον και ότι έχει συμπαραστάτες στον αγώνα που δίνει. Είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος με την ανακύκλωση ψευδών ειδήσεων που αφορούν στην κατάσταση της υγείας του, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του. Ενοχλείται από τα δημοσιεύματα τα οποία τον παρουσιάζουν σαν τον πρωταγωνιστή μιας τιτάνιας μάχης», ανέφερε.

Βασίλης Καρράς: Δίνει τη μάχη του

«Είναι ένας απλός καθημερινός άνθρωπος που δίνει τον δικό του αγώνα, όπως χιλιάδες άλλοι συνάνθρωποί μας. Το ενδιαφέρον θα έπρεπε να είναι για το σύνολο των ανθρώπων που δίνουν τον δικό τους αγώνα και όχι μόνο για αυτόν. Δεν νιώθει θυμό, απογοήτευση νιώθει από το γεγονός ότι δεν γίνεται σεβαστή η επιθυμία του», ανέφερε στην εκπομπή ο κ. Κωτσόπουλος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.