«Ανάχωμα» στον… τυφώνα Κασσελάκη: Τα παίζει όλα για όλα ο Κυριάκος

«Ανάχωμα» στον… τυφώνα Κασσελάκη: Τα παίζει όλα για όλα ο Κυριάκος

Τα σχέδια του πρωθυπουργού

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την εκλογή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και τον θόρυβο που έχει προκληθεί από την ξαφνική «εισβολή» του στο χώρο της πολιτικής, η παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη δείχνει πως κάνει «γκελ» στην ελληνική κοινωνία.

Βέβαια, σε μεγάλο βαθμό αυτό βασίζεται στο lifestyle κομμάτι της παρουσίας του, καθώς δεν έχει ξεδιπλώσει ακόμη τα χαρτιά του αναφορικά με τις πολιτικές που θα ακολουθήσει.

Παρ’ ολα αυτά, δεν παύει να αποτελεί μια παρουσία που μπορεί να κοντράρει στα ίσια την επιβλητική παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Βλέποντας το ρεύμα του Στέφανου Κασσελάκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει ακόμα μεγαλύτερη βάση στις δημοτικές εκλογές προκειμένου η ΝΔ να μην έχει απώλειες.

Η έγνοια του κ. Μητσοτάκη, λοιπόν, δεν είναι τι λέει ο Κασσελάκης αλλά τι θα γίνει την Κυριακή στους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας.

Ήδη ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε τον Βύρωνα μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά για να τον στηρίξει στη διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Μητσοτάκης έχει ζητήσει από τους βουλευτές να βάλουν «πλάτη» σε υποψήφιους της ΝΔ στις περιφέρειες τους για αυτοδιοικητικές και γι αυτό το λόγο στη Βουλή οι ρυθμοί αυτές τις ημέρες είναι χαλαροί.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.