Ποιοι τρομοκρατούν τους γονείς του Άλκη;

Ποιοι τρομοκρατούν τους γονείς του Άλκη;

Απίστευτο κι όμως ειπώθηκε...

Σοκ προκαλεί η δήλωση του γνωστού ποινικολόγου, Αλέξη Κούγια, που έχει αναλάβει την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την οποία «άγνωστοι τρομοκρατούν τους γονείς του Άλκη, περνώντας με μηχανές και γκαζώνουν έξω από το σπίτι τους»!

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τις εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του αδικοχαμένου Άλκη, εξηγώντας πως η πρώτη του συνάντηση με τους γονείς του 19χρονου παιδιού έγινε σε φορτισμένο κλίμα.

ίδιος έκανε λόγο ότι η οικογένεια του Άλκη είναι «μία θαυμάσια, συγκροτημένη, παραδοσιακή ελληνική οικογένεια», και πρόσθεσε ότι «μιάμιση ώρα μου έδειχναν φωτογραφίες του παιδιού τους. Είμαι συγκλονισμένος».

Μάλιστα, η οικογένεια του Άλκη κατήγγειλε ένα δήλωσε στον γνωστό ποινικολόγο ότι υπάρχει ένα «κλίμα τρομοκρατίας», αφού υπάρχουν «άγνωστοι που τρομοκρατούν τους γονείς του Άλκη, περνώντας με μηχανές και γκαζώνουν έξω από το σπίτι τους».

«Όχι μόνο θα παρουσιαστούν στις δικαστικές Αρχές, αλλά θα ενεργοποιήσουν και τις άλλες οικογένειες», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας για τους γονείς του Άλκη ενώ σημείωσε ότι «οι δράστες απολαμβάνουν προστασία από ιδιοκτήτες ομάδων».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.