Οι μάσκες γίνονται πλέον μόνιμες

Οι μάσκες γίνονται πλέον μόνιμες

Η μάσκα προστασία από τον covid19 φαίνεται πως γίνεται το μόνιμό μας... αξεσουάρ!

«Είναι αρκετοί ανεμβολίαστοι, αργούν οι ανεμβολίαστοι να πάνε στα νοσοκομεία γιατί έχουν ένα άλλο σκεπτικό, ότι θα κάτσουν σπίτι και θα αναρρώσουν» λέει η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, σημειώνοντας ότι οι περιορισμοί για τις μάσκες θα πάνε μετά το Πάσχα, από Ιούνιο και μετά.

Μιλώντας στο MEGA σχετικά με την 3η δόση εμβολίου η Ματίνα Παγώνη δήλωσε πως, «οι μελέτες έχουν γίνει, οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν την 3η δόση και ειδικά οι άνω των 60 ετών και δη εκείνων που έχουν υποκείμενα νοσήματα. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την δική μας περίπτωση στην Ελλάδα, με τις άλλες χώρες. Η κάθε χώρα βρίσκεται σε άλλο στάδιο της πανδημίας».

«Είναι αρκετοί ανεμβολίαστοι, αργούν οι ανεμβολίαστοι να πάνε στα νοσοκομεία γιατί έχουν ένα άλλο σκεπτικό, ότι θα κάτσουν σπίτι και θα αναρρώσουν. Επιπλέον, υπάρχουν άνθρωποι άνω των 60, με υποκείμενα που κάνουν τις επιπλοκές ειδικά με τη «Δέλτα», η οποία μπορεί να μην είναι επιθετική όσο η «Όμικρον» και οι υποπαραλλαγές, η «Δέλτα» είναι μία δύσκολη παραλλαγή, προκαλεί πνευμονίες. Οι 300.000 ανεμβολίαστοι, όπως και εκείνοι που έχουν κάνει τη μία ή τις δύο δόσεις, μπορεί να αρρωστήσουν πολύ βαριά».

«Το υγειονομικό προσωπικό είναι πάντα στην πρώτη γραμμή και αντιμετωπίζουν κάθε περίπτωση που φτάνει. Η περαιτέρω ενίσχυση αλλά και η χρηματοδότηση των νοσοκομείων είναι σημαντική και απαραίτητη», ανέφερε η κ. Παγώνη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.