«Να χαίρεστε τον τίτλο»: Το άρθρο της EfSyn για τον σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη που εξόργισε την Έλενα Ακρίτα

Χοντραίνει η κόντρα Ακρίτα-Σεφερλή: «Ο γιος σας δεν ταράζεται με αυτά που γράφετε εσείς;»

Τι σχολίασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Με μία άκρως δηκτική ανάρτηση η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, καταφέρεται εναντίον της Εφημερίδας των Συντακτών για πρόσφατο κείμενό της κι ενώ μαινόταν η κόντρα Αχτσιόγλου – Κασσελάκη, ενόψει του β’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στο συγκεκριμένο κείμενο γίνεται εκτενής αναφορά για τις κινήσεις των δύο υποψηφίων, ενώ αναφέρεται και ο σύντροφος του νικητή -πλέον- της κούρσας, ο Τάιλερ.

Συγκεκριμένα, η στήλη μιλάει για «μιντιακό παροξυσμό με τον Κασσελάκη» ο οποίος «αρχίζει να ξεφεύγει».

«Τηλεοπτικοί ρεπόρτερ ξημεροβραδιάζονται έξω από το σπίτι και το γραφείο του. Μέχρι και μια «γιαγιά» του εμφανίστηκε σε lifestyle εκπομπή, με πραγματική συγγένεια ότι η… πεθερά της με τον… προπάππο του Κασσελάκη ήταν αδέλφια. Ο Κασσελάκης δεν το άφησε ασχολίαστο, λέγοντας ότι ούτε την ξέρει τη γυναίκα, αλλά πλέον ήταν αργά. Πάντως πρόλαβε και κέρασε κουλούρια κάποιους ρεπόρτερ που τον ακολούθησαν εκεί που έπαιρνε καφέ, με τον χαριτωμένο ρεπόρτερ να αναφωνεί «μπάι, Τάιλερ». Εντάξει, παιδιά, λίγο να μαζευτούμε, εκλογές στο δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα κάνουμε, όχι lifestyle πανηγύρι. Τι να πεις όμως όταν ο Κασσελάκης χαιρετάει την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου και ΟΛΟ το πάνελ της με τα μικρά τους ονόματα; Μόνο μη φτάσουμε από την «υπέρκομψη Μαρέβα» στον «υπέρκομψο Τάιλερ», αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο το οποίο προκάλεσε την αντίδραση της Έλενας Ακρίτα.

«Να χαίρεστε τον τίτλο σας και εις ανώτερα, συνάδελφοι», σχολιάζει η Έλενα Ακρίτα για το άρθρο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.