Ράδιο Αρβύλα: Ηρθε το τέλος; Η απάντηση του Κανάκη

«Αυτό που έκανε στην κοπέλα ήταν...»: Οργή Κανάκη για τον Παναγιωτόπουλο - Όσα είπε στο «Ράδιο Αρβύλα» (Vid)

Ο Αντώνης Κανάκης αποφάσισε να τοποθετηθεί στον «αέρα» του Ράδιο Αρβύλα. Τι απάντησε σε όσους μιλούν για το τέλος της εκπομπής.

Ο Αντώνης Κανάκης αποφάσισε να τοποθετηθεί στον «αέρα» του Ράδιο Αρβύλα. Τι απάντησε σε όσους μιλούν για το τέλος της εκπομπής.

Ο παρουσιαστής ήταν ξεκάθαρος με όσα ανέφερε: «Αν και πραγματικά δεν έχω καμια διάθεση να τα σχολιάζω αυτά γιατί δίνουμε περισσότερη αξία από όση πρέπει. Επειδή μας στέλνετε μηνύματα κι ενδιαφέρεστε. Όχι αγαπητοί μας φίλοι, δεν πήραμε την απόφαση να αποχωρήσουμε από τον ΑΝΤ1, ούτε κάποια άλλη εκπομπή θα αντικαταστήσει το Ράδιο Αρβύλα, ούτε αυτές τις ανοησίες που γράφουν σε αυτά τα νέα ήθη κι έθιμα που βιώνουμε» είπε αρχικά.

«Είναι αυτά τα clickbait και τα fake news, που περιμένουμε να δούμε πότε επιτέλους θα κάνει κάτι κάποιος με αυτήν την ιστορία. Μέχρι τότε θα ζούμε υπό αυτό το καθεστώς» συμπλήρωσε. «Δεν θα αλλάξει τίποτα και τα πράγματα θα γίνουν όπως είπαμε στην πρώτη εβδομάδα εκπομπών, συγκεκριμένα 11 Νοεμβρίου. Μέχρι 15 Απριλίου δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και μην ανησυχείτε. Γράφουν ως συνήθως ότι να ‘ναι» κατέληξε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.