“Monster” & “Cerberus”: Το στοιχείο-κλειδί που ξεσκέπασε τον αρρωστημένο Βρετανό που βίαζε και σκότωνε σκύλους (Pic)

"Monster" & "Cerberus": Το στοιχείο-κλειδί που ξεσκέπασε τον αρρωστημένο Βρετανό που βίαζε και σκότωνε σκύλους (Pic)

Δεν υπάρχουν πραγματικά λόγια...

Παγωμένη και γεμάτη αποτροπιασμό η κοινή γνώμη έμαθε το τι συνέβη στην Αυστραλία, εκεί που ο Άνταμ Μπρίτον (ένας 52χρονος ακαδημαϊκός, με ειδίκευση στους κροκόδειλους) δήλωσε ένοχος σε δικαστήριο της χώρας για πολλαπλές κατηγορίες σεξoυαλικής κακοποίησης, βασανισμού και θανάτωσης σκυλιών, αλλά και για τη διακίνηση υλικού που απεικόνιζε την κακοποίηση παιδιών.

Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ο Μπρίτον διατηρούσε δύο διαφορετικούς λογαριασμούς στο Telegram με τις ονομασίες «Monster» («Τέρας») και «Cerberus» («Κέρβερος»), μέσω των οποίων διακινούσε σε διεστραμμένα άτομα το υλικό στο οποίο κακοποιούσε τους σκύλους ή τους ακρωτηρίαζε.

Ωστόσο, ο 52χρονος υπέπεσε σε ένα μοιραίο, για τον ίδιο, λάθος, το οποίο οδήγησε στην σύλληψη του: σε ένα από αυτά τα αρρωστημένα βίντεο με ονομασία «1B***h9Pups» που είχε ανεβάσει τον Μάρτιο του 2022, «μαρτύρησε» την τοποθεσία του, παρά το γεγονός πως ο ίδιος ήταν εξαιρετικά προσεκτικός.

Στις 23 Μαρτίου, μια μέρα δηλαδή αφότου ανέβηκε το εν λόγω βίντεο στο site, ένας ανώνυμος χρήστης πρόσεξε ότι το θηλυκό σκυλί φορούσε ένα χαρακτηριστικό πορτοκαλί λουρί της φιλοζωικής καμπάνιας της πόλης του Ντάργουιν, στη Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας, με τυπωμένο πάνω του το σλόγκαν «great pets start with you», σαν αητό που βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία:

"Monster" & "Cerberus": Το στοιχείο-κλειδί που ξεσκέπασε τον αρρωστημένο Βρετανό που βίαζε και σκότωνε σκύλους (Pic)

Το συγκεκριμένο άτομο ειδοποίησε την αρμόδια υπηρεσία για τον προστασία των ζώων της περιοχής, η οποία με την σειρά της ειδοποίησε σχετικά την τοπική αστυνομία.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα έναν μήνα μετά τη δημοσίευση του βίντεο αστυνομικοί της Βόρειας Επικράτειας να κάνουν έφοδο στο σπίτι του ζωολόγου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν εξαιρετικά ενοχοποιητικό υλικό σε υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα. Μεταξύ των ευρημάτων ήταν κομμένα μέλη σκύλων σε έναν καταψύκτη, ένα νεκρό κουτάβι σε κατάσταση αποσύνθεσης σε μια κοντινή λιμνούλα και ένα κομμένο κεφάλι σκύλου πεταμένο σε γειτονικό οικόπεδο.

Πραγματικά, δεν υπάρχουν λόγια…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.