«Το πρόβατο»: Το τολμηρό σκίτσο του Αρκά με τα 10.000 likes, που όλοι λένε ότι «σφάζει» τον Κασσελάκη

Στο στόχαστρο η τηλεργασία: Ο Αρκάς έκανε το σκίτσο που εξόργισε πολλούς (Pics)

Και τους ψηφοφόρους του...

Είναι,  όπως έχουμε αναφέρει ξανά και ξανά, ο πιο γνωστός Έλληνας σκιτσογράφος όλων των εποχών και αυτός που έχει «πουλήσει» περισσότερο από κάθε άλλον στα γαλανόλευκα χρονικά- κι αυτό αποτελεί ύψιστη τιμή για τον ίδιο, αν αναλογιστούμε τον αριθμό των εγχώριων ιερών τεράτων στην 9η τέχνη.

Ο λόγος φυσικά για τον Αρκά, ο οποίος τα τελευταία χρόνια διατηρεί και μία τεράστια σελίδα στα social media, μέσω της οποίας κοινοποιεί συχνά-πυκνά τη δουλειά του, με τα σκίτσα του να γίνονται viral μέχρι να πει κανείς «απολιτίκ».

Εσχάτως ο Αρκάς έχει αρχίσει να σχολιάζει ολοένα και περισσότερο τις πολιτικές εξελίξεις (κάτι που ξεκίνησε όταν ανέλαβε πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας) και δεν είναι λίγοι εκείνοι που είτε συμφωνούν αναφανδόν μαζί του είτε διαφωνούν κάθετα.

Το τελευταίο του σκίτσο, μάλιστα, πολλοί το ερμήνευσαν ως μια ευθεία αναφορά στους ψηφοφόρους του Στέφανου Κασσελάκη (και του ΣΥΡΙΖΑ εν γένει), και μάλιστα είναι πολύ σκληρό καθώς κάνει λόγο για… πρόβατα, τα οποία δεν έχουν καν αντίληψη του τι συμβαίνει γύρω τους.

Ήταν όντως αυτή η πρόθεση του σκιτσογράφου ή παρερμηνεύτηκαν οι προθέσεις του και απλά έτυχε;

Δείτε παρακάτω την σχετική φωτογραφία και τα συμπεράσματα δικά σας…

«Το πρόβατο»: Το τολμηρό σκίτσο του Αρκά με τα 10.000 likes, που όλοι λένε ότι «σφάζει» τον Κασσελάκη

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.