Σάλπισε «αντεπίθεση»: Κίνηση Τσίπρα από τον Κασσελάκη…

Κόντρα σε όλους: Η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα για τον Στέφανο Κασσελάκη

Αρχίζει να μπαίνει στο νόημα.

Το «φαινόμενο Κασσελάκης» έχει κατακλύσει τα ελληνικά- και όχι μόνο…- Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τις τελευταίες 35 ημέρες, καθώς από το πουθενά προσγειώθηκε στον πλανήτη ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος και, όπως όλοι γνωρίζουμε, εν τέλει κατάφερε να επικρατήσει με σχετική άνεση της Έφης Αχτσιόγλου στον δεύτερο γύρο.

Έτσι, μ’ αυτό το καθαρό 56%-44% υπέρ του, ο 35χρονος πολιτικός διαδέχτηκε με κάθε επισημότητα τον Αλέξη Τσίπρα στην θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ήδη τα πρώτα θετικά σημάδια έχουν αρχίσει να φαίνονται.

Το ζητούμενο, βέβαια, είναι το τι μέλλει γενέσθαι από δω και πέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το κόμμα της αριστεράς ηττήθηκε δύο φορές στις πρόσφατες εθνικές εκλογές και, μάλιστα, με τεράστια διαφορά από την Νέα Δημοκρατία.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές ο Στέφανος Κασσελάκης προτίθεται να… πέσει με τα μούτρα στην δουλειά μόλις εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα και ήδη έκανε την πρώτη κίνηση που θύμισε πάρα πολύ Αλέξη Τσίπρα και αντιμετωπίστηκε με θετικό μάτι από τον περίγυρο της Προοδευτικής Συμμαχίας.

Σε τι αναφερόμαστε;

Στο γεγονός πως σημαντικό ρόλο στη νέα ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει ο νέος διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Κασσελάκη, ο Μανώλης Καπνισάκης, που έχει διατελέσει δικηγόρος της οικογένειας Κασσελάκη. Τηρείται, δηλαδή, η άτυπη… παράδοση του να τοποθετείται ένας δικηγόρος σε κομβικό πόστο, όπως είχε ο Αλέξης Τσίπρας τον Μιχάλη Καλογήρου (που, θυμίζουμε, μετέπειτα έγινε υπουργό Δικαιοσύνης).

Αν μη τι άλλο μια κίνηση στρατηγικής σημασίας από τον νεόκοπο αρχηγό του κόμματος…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.