«Ίσως κάτι θυμάται ο κ. Μητσοτάκης»: Η ατάκα-μαχαιριά του Βενιζέλου για τον πρωθυπουργό…

Η μεγάλη επιστροφή του Βαγγέλη Βενιζέλου

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος «έσφαξε με το γάντι» τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή το θέμα της Novartis.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος «έσφαξε με το γάντι» τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή το θέμα της Novartis.

Όλα ξεκίνησαν από την αναφορά του κ. Μητσοτάκη ο οποίος ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να πει συγγνώμη μόνο στους υπουργούς της ΝΔ για τη Novartis, αφήνοντας ουσιαστικά απ΄ έξω πολιτικούς που στήριξαν με πολιτικό κόστος την κυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο τότε αντιπρόεδρος Ευάγγελος Βενιζέλος αλλά και ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.

Ο κ. Βενιζέλος μάλιστα με δύο αναρτήσεις του σημειώνει: «προσωπικά δεν έχω ανάγκη από τη συγγνώμη του κ. Τσίπρα και δεν έχω αναθέσει την πολιτική και ηθική εκπροσώπησή μου σε κανέναν. Ουδέποτε όμως μέχρι χθες είχαν διαχωριστεί οι στόχοι της σκευωρίας με βάση την κομματική τους ταυτότητα».

Ο κ. Βενιζέλος προσθέτει ότι ο κ. Πικραμένος συκοφαντήθηκε ως υπηρεσιακός πρωθυπουργός, ιδιότητα που απέκτησε ως πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ο κ. Στουρνάρας ως διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος δεν ανήκει σε κάποιο κόμμα. Και καταλήγει με το αυτονόητο: «Ας μου επιτραπεί να πω ότι και εγώ ως αντιπρόεδρος και κυβερνητικός εταίρος της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου δεν εξέφραζα μόνο το ΠΑΣΟΚ, του οποίου ήμουν πρόεδρος. Ίσως κάτι θυμάται σχετικά ο κ. Μητσοτάκης ως μέλος της κυβέρνησης εκείνης», υπογραμμίζει.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.