18,5 ολόκληρα εκατομμύρια: Το έκανε και αυτό ο Στέφανος Κασσελάκης…

18,5 ολόκληρα εκατομμύρια: Το έκανε και αυτό ο Στέφανος Κασσελάκης...

Μέσα σε έναν μόλις μήνα.

Είναι, και δικαίως, το πολιτικό πρόσωπο των ημερών. Εκείνος που συζητούν οι πάντες σε όλα τα πηγαδάκια, με την κάλυψη γύρω από τα όσα λέει και τα όσα κάνει να θυμίζει… ροκ σταρ.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Στέφανο Κασσελακη. Ο 35χρονος πολιτικός προσγειώθηκε από το πουθενά στην καθημερινότητά μας και μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε όχι απλά να «κατέβει» ως υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να γίνει και υπολογίσιμος αντίπαλος.

Το θαύμα (διότι περί τέτοιου πρόκειται, τηρουμένων των αναλογιών) ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (24/9), όταν και ο Στέφανος Κασσελάκης επικράτησε της Έφης Αχτσιόγλου με 56% έναντι 44% , διαδεχόμενος έτσι τον Αλέξη Τσίπρα στον προεδρικό θώκο.

Εκείνο που καταδεικνύει το πόσο πολύ «ρεύμα» έχει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι το γεγονός πως σε μόλις 30 ημέρες το όνομα «Κασσελάκης» βγάζει στην Google 18.500.000 αποτελέσματα, από εκεί που υπήρχαν σχεδόν μηδέν!

«Έκανα ένα κλικ πριν έρθω εδώ στο Google και είδα ότι το όνομα Κασσελάκης βγάζει 18,5 εκατ. αποτελέσματα, σε ένα μήνα. Το όνομα της κυρίας Αχτσιόγλου βγάζει 20 περίπου. Και να πω κάτι χαριτωμένο… πριν από δύο μέρες ένας – υποθέτω – μακρινός συγγενής λέγεται Ρούμπεν, δεν τον έχω δει ποτέ, μένει στην Αργεντινή, τρίτη γενιά, δεν μιλά ελληνικά. Μου έστειλε μήνυμα, μετά από πολύ καιρό να με ρωτήσει: “What about Stefanos Kasselakis?”», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικοινωνιολόγος, Μάνος Σιφονιός, μιλώντας στην εκπομπή UPDATE στην ΕΡΤ.

Και ναι, πολλοί θα σταθούν στο ότι και τα 20 εκατομμύρια της κ. Αχτσιόγλου είναι σαφέστατα πολλά, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για μια πολιτικό που είναι χρόνια ολόκληρα στο προσκήνιο, ήταν στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και, μάλιστα, έχει διατελέσει και υπουργός.

Εν αντιθέσει με την συνυποψήφιά του, ο κ. Κασσελάκης είναι ένα τελείως φρέσκο και άφθαρτο πρόσωπο, εξ ου και προκαλεί τόσο μεγάλη εντύπωση ο κολοσσιαίος αριθμός των δικών του αποτελεσμάτων.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.