Διακοπές ρεύματος: Ποιοι κερδίζουν διπλή αποζημίωση – Ποιοι αποκλείονται

Διακοπές ρεύματος: Ποιοι κερδίζουν διπλή αποζημίωση - Ποιοι αποκλείονται

Αίτηση στη σελίδα του ΔΕΔΔΗΕ μπορούν να κάνουν όσοι υπέστησαν ζημιές σε ηλεκτρικές συσκευές από τις διακοπές ρεύματος κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας "Ελπίδα".

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ, το ποσό της αποζημίωσης μπορεί να φτάσει τα 600 ευρώ και η αίτηση γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα του Διαχειριστή του Δικτύου.

Μέχρι σήμερα η αποζημίωση αυτού του είδους δινόταν μόνο στην περίπτωση που κοβόταν ο ουδέτερος αγωγός κι όχι αν απλά είχε κοπεί ένα καλώδιο.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο κ. Σκρέκας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι για τις οικιακές συσκευές που υπέστησαν ζημιές από τις διακοπές ρεύματος έχει ανοίξει ήδη η ηλεκτρονική πλατφόρμα για να υποβάλουν τα στοιχεία τους οι δικαιούχοι και για να δηλώσουν τη ζημιά. Επίσης, είπε ότι θα αποζημιωθούν αυτοί που έμειναν χωρίς ρεύμα για πάνω από 24 ώρες.

“Δεν μπορεί κανείς να πει ότι όλα πήγαν τέλεια όταν νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα για μέρες, από το πέρασμα της κακοκαιρίας”, σημείωσε ο κ. Σκρέκας μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο οποίος ανέφερε ότι ο ΔΕΔΔΗΕ και ο μηχανισμός του προσπαθεί να βελτιωθεί. Τόνισε ότι γίνονται έργα υποδομής και ξεκινά μια γιγαντιαία προσπάθεια για την υπογειοποίση καλωδίων της ΔΕΗ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.