Πως ο Φουρθιώτης μπλέκει το ζεύγος Μητσοτάκη

Πως ο Φουρθιώτης μπλέκει το ζεύγος Μητσοτάκη

Ο παρουσιάστης συνεχίζει μέσω αναρτήσεων την κόντρα του με την κυβέρνηση.

Λίγη ώρα αφότου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της Βουλής, ισχυρίστηκε πως ο ίδιος δεν γνωρίζει τον Μένιο Φουρθιώτη, μπερδεύοντας μάλιστα και το όνομά του θέλοντας να δείξει πως δεν ξέρει ούτε πως ακριβώς τον λένε, ο παρουσιαστής επανέρχεται με μια νέα ανάρτηση, βάζοντας στο κάδρο και το πρωθυπουργικό ζεύγος.

Ειδικότερα, με νέα του ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια ισχυρίζεται πως είχε στείλει προσωπικά μηνύματα με βίντεο – αφιερώματα στον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και στη Μαρέβα Μητσοτάκη, σύζυγό του, τονίζοντας πως προφανώς γνωρίζονται.

Ο Μένιος Φουρθιώτης συγκεκριμένα κοινοποίησε φωτογραφίες από μηνύματα αποστολής βίντεο προς τη σύζυγό του πρωθυπουργού και τον ίδιο όπου τα έχουν διαβάσει. .

«Μετά τον πρωθυπουργό που τάχα που δεν ξέρει το όνομά μου, για δείτε όταν έβλεπε ο ίδιος και η σύζυγός του τα βίντεο αφιερώματα εάν με γνώριζε!», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Πως ο Φουρθιώτης μπλέκει το ζεύγος Μητσοτάκη

Τις τελευταίες ημέρες με αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Μένιος Φουρθιώτης δείχνει μία σειρά από μηνύματα και τηλεφωνικές κλήσεις τον Φεβρουάριο του 2021, με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, κάτι που δείχνει τις συχνές επαφές που είχαν μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.