«Της έδωσα δεύτερη ευκαιρία»: Το σοβαρό φάουλ της Αχτσιόγλου που έστειλε την Έλενα Ακρίτα στον Κασσελάκη

Ξεσπά η Έλενα Ακρίτα: «Να βγουν να μιλήσουν όσοι ξέρουν για το Αρσάκειο» (vid)

Τα είπε όλα

Η Έλενα Ακρίτα ήταν από τα πρώτα ονόματα που στάθηκαν στο πλευρό της Έφης Αχτσιόγλου, όταν εκείνη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την αρχηγία του Σύριζα. Η κ. Ακρίτα δήλωσε ανοιχτά ότι θα την στηρίξει και δεν το έκρυψε ποτέ.

Χθες όμως, ενημέρωσε τους ακόλουθούς της ότι πλέον στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη και μάλιστα εξήγησε και τους λόγους για αυτή την ξαφνική μεταστροφή. Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Υστερόγραφο στη δήλωση στήριξης μου στον Στ. Κασσελάκη. Δεν ειχα αποσύρει τη στήριξη μου όταν η υποψήφια Πρόεδρος έκανε δήλωση ίσων αποστάσεων για τους δημοσιογραφους – να μην τους αδικούμε για να μη μάς αδικούν. Μαζεύτηκαν αρκετά τα οποία και κορυφώθηκαν με την δήλωση της τη βραδιά των εκλογών.

Έχω πληρώσει με την παραίτηση μου από τα ΝΕΑ αυτή την…ανοχή: όταν «συνάδελφοι» έγραφαν τερατώδη ψεύδη για το σπίτι του Τσίπρα κι εγώ επέμενα στην αλήθεια περι ενοικίου, βρόντηξα την πόρτα κι έφυγα. Μετά από τόσα χρονια σε αυτή τη δουλειά, για μένα είχε κόστος ψυχικό κι επαγγελματικό.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι στον δημοσιογραφικό κλάδο. Κι ούτε θα γίνουμε ποτέ. Καμία ανοχή σε εξισορροπιστικές πρακτικές που μάς βάζουν όλους στο ίδιο τσουβάλι. Καμία όμως. Γιατί μερικοί από μας αυτές τις συμψηφιστικές αντιλήψεις τις έχουμε νιώσει στο πετσί μας».

Στη συνέχεια μάλιστα η Έλενα Ακρίτα απάντησε με αιχμηρό τρόπο σε σχόλιο που έκανε κάποιος διαδικτυακός της φίλος: «Όντως δεν την ειχες αποσύρει την στήριξη σου συντρόφισσα, αλλά δεν καταλαβαίνω γτ την ψέγεις τώρα για αυτό και δεν την έψεγες όταν έκανε τη δήλωση αφού διαφωνούσες. Γτ τώρα μπορούν να ειπωθούνε πολλά για μετα χριστόν προφήτες, εγκαταλείπουμε το πλοίο που βουλιάζει κλπ».

Η κ. Ακρίτα του απάντησε άμεσα:
«Γιατί της εδωσα δεύτερη ευκαιρία. Όσο για τα πλοία που βουλιάζουν, εγώ δεν πάω για καριερα ξέρεις, κι αυτές οι κακοηθειες αλλού όχι μένα

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.