«Αστραψε και βρόντηξε» η Χριστίνα Σούζη: «Αδειασε» τον Πορτοσάλτε on air για την κακοκαιρία

«Αστραψε και βρόντηξε» η Χριστίνα Σούζη: «Αδειασε» τον Πορτοσάλτε on air για την κακοκαιρία

Η Χριστίνα Σούζη... εκνευρίστηκε για την κακοκαιρία Ελπίς και τα λεγόμενα του Αρη Πορτοσάλτε που υποστήριξε ότι η ΕΜΥ δεν ήταν ξεκάθαρη προς την κυβέρνηση για το πότε θα εκδηλωνόταν η σφοδρή χιονόπτωση στην Αττική. 

Η Χριστίνα Σούζη… εκνευρίστηκε για την κακοκαιρία Ελπίς και τα λεγόμενα του Αρη Πορτοσάλτε που υποστήριξε ότι η ΕΜΥ δεν ήταν ξεκάθαρη προς την κυβέρνηση για το πότε θα εκδηλωνόταν η σφοδρή χιονόπτωση στην Αττική.

Ο Άρης Πορτοσάλτε στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο και ενώ είχε στη γραμμή τη Χριστίνα Σούζη για τον καιρό, της ανέφερε ότι στο Μαξίμου θεωρούν ότι μόνο εκείνη έπεσε μέσα αλλά δυστυχώς έχουν σύμβαση με την ΕΜΥ και όχι με εκείνη. «Διάβασα χθες στο iefimerida και προφανώς δεν το έβγαλαν από το μυαλό τους κάποιος τους το είπε από το Μαξίμου, ότι στο Μαξίμου λένε, ότι μόνο η Σούζη τον έπιασε τον καιρό αλλά τι να κάνουμε που εμείς (σ.σ στην κυβέρνηση) έχουμε σύμβαση με την ΕΜΥ και όχι με την κ. Σούζη», είπε ο Αρης Πορτοσάλτε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΙ.

Τότε η Χριστίνα Σούζη απάντησε σε έντονο ύφος: «Όλοι οι μετεωρολόγοι πέσαμε μέσα και λέγαμε τα ίδια. Μπορεί εγώ να έπιασα την ώρα. Όταν βγάζει η ΕΜΥ την Κυριακή το μεσημέρι πρόγνωση που λέει για τη Δευτέρα χιονοπτώσεις που θα είναι περισσότερες από το μεσημέρι και μετά. Άρα έδινε χιονοπτώσεις όλη την ημέρα. Η πρόγνωση της ΕΜΥ έδινε χιονοπτώσεις για την Αττική όλη την ημέρα. Τέλος, τίποτε άλλο. Θέλει πολύ κόπο για να το καταλάβεις αυτό το πράγμα;». Και συνέχισε λέγοντας ότι η ΕΜΥ ήταν εντάξει στις προγνώσεις της, και ότι «όλοι ξέραμε ότι θα έρθει λίγο νωρίτερα. Το απόγευμα της Κυριακής όλοι ξέραμε ότι το χιόνι θα έρθει νωρίτερα».

Μπορείτε να ακούσετε όλη τη στιχομυθία από το λεπτό 00:10:00 έως 00:16:16 πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.