Γνωστή ιστοσελίδα πέρασε στα χέρια εφοπλιστή

Γνωστή ιστοσελίδα πέρασε στα χέρια εφοπλιστή

Aλλαξε χέρια η ελληνική έκδοση μεγάλης ενημερωτικής ιστοσελίδας και το ανθρώπινο δυναμικό της μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις.

Συγκεκριμένα η Farosnet Single Member S.A. και το ειδησεογραφικό brand name huffingtonpost.gr μεταβιβάστηκαν πλήρως στον εφοπλιστή Πέτρο Παππά, από τα ιδρυτικά στελέχη της εταιρείας το 2014.

Η ιστοσελίδα μεταφέρθηκε σε εγκαταστάσεις στο Μαρούσι, με τον Αντώνη Φουρλή σταθερά στη θέση του διευθυντή. Στην εταιρείας Farosnet αρχικά συμμετείχαν κατά την έναρξη της (με ισόποσα μερίδια) οι Μαριάννα Λάτση, Πέτρος Παππάς και Δημήτρης Μάρης, και με μικρότερο μερίδιο η Ευγενία Χανδρή.

Στην πορεία η μετοχική σύνθεση διαφοροποιήθηκε και προσφάτως το σύνολο των μετοχών πέρασε στον χαμηλών τόνων εφοπλιστή έπειτα από μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου που κατείχε ο Δημήτρης Μάρης.

Η ιστοσελίδα διαθέτει 25 άτομα προσωπικό και ενισχύεται από τους εκατοντάδες bloggers (επιστήμονες, επιχειρηματίες, εκπροσώπους της Τέχνης και του Πολιτισμού), διατηρώντας παράλληλα τις συνεργασίες με διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία του εξωτερικού.

Στη νέα εποχή το huffpost.gr θα έχει συνεργασία με το dikastiko.gr του Παναγιώτη Στάθη, σε επίπεδο ανταλλαγής περιεχομένου, αναμένεται συμφωνία ανανέωσης δικαιωμάτων με τη μητρική εταιρεία, με ορίζοντα τριετίας και την εμπορική διεύθυνση την στρατηγική θα διαμορφώνει η Βασιλένια Αγγελούδη ικανό στέλεχος του τομέα της με εμπειρία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.