Η εκδίκηση του Κανάκη: Το βίντεο-μαχαιριά του Ράδιο Αρβύλα για ΝΔ και ΣΚΑΪ κόβει σαν λεπίδα (Vid)

Ράδιο Αρβύλα: Ακούστε ξανά αυτό που είπε ο Κανάκης κι ελάτε μετά να μιλήσουμε για ντροπή…

Ο χιονιάς που έφερε η κακοκαιρία Ελπίς και «παρέλυσε» την Αττική δημιούργησε και το βίντεο των Ράδιο Αρβύλα που «έσφαξε» το κράτος!

Ο χιονιάς που έφερε η κακοκαιρία Ελπίς και «παρέλυσε» την Αττική δημιούργησε και το βίντεο των Ράδιο Αρβύλα που «έσφαξε» το κράτος!

«Προσέξτε τώρα να δείτε τι δούλεμα μας ρίχνουν μέσα στα μούτρα μας. Όλες οι μετεωρολογικές προβλέψεις και προγνώσεις έλεγαν ότι θα είναι τη Δευτέρα πολύ δύσκολα τα πράγματα στην Αττική», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης και προβλήθηκαν αποσπάσματα από μετεωρολόγους. «Στην Αττική θα βρέξει μέχρι και στη θάλασσα. Η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας από το απόγευμα της Δευτέρας θα είναι αδιάβατη χωρίς αντιολισθητικές» λέει ο Γιάννης Καλλιάνος. Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποίησε πως θα υπάρξει έντονη χιονόπτωση η οποία μπορεί να ξεκινήσει και νωρίτερα ενώ η μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του: «Στην Αττική περιμένουμε από το πρωί χιονοπτώσεις».

Στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στα λεγόμενα του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου ο οποίος είπε πως δεν έπεσαν μέσα οι μετεωρολόγοι. «Η πραγματικότητα είναι ότι ξεπεράστηκαν οι όποιες προβλέψεις υπήρχαν. Δεν υπήρχε η πρόβλεψη για πριν το μεσημέρι» ακούγεται να λέει ο κ. Οικονόμου στον ΣΚΑΙ και οι δημοσιογράφοι να συμφωνούν μαζί του!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.