Προ των πυλών ο ανασχηματισμός – Ποιον έχουν στο… μάτι μέσα στο Μαξίμου 

Προ των πυλών ο ανασχηματισμός - Ποιον έχουν στο... μάτι μέσα στο Μαξίμου 

Τα πρωτοφανή γεγονότα με εγκλωβισμένους οδηγούς στην Αθήνα, οι δρόμοι με... βουνιά χιονιού και η έλλειψη συντονισμού του κρατικού μηχανισμού έχουν «βαρύνει» το κλίμα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τα πρωτοφανή γεγονότα με εγκλωβισμένους οδηγούς στην Αθήνα, οι δρόμοι με… βουνιά χιονιού και η έλλειψη συντονισμού του κρατικού μηχανισμού έχουν «βαρύνει» το κλίμα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Μαξίμου το κλίμα είναι βαρύ και για τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη στον οποίο και αποδίδουν ευθύνες για το χάος στις κεντρικές αρτηρίες και κυρίως στη Μεσογείων με τον εγκλωβισμό εκατοντάδων πολιτών ενώ δυσφορία υπάρχει και για κάποια κυβερνητικά στελέχη που δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Σύμφωνα με το Newsbomb, ο ανασχηματισμός θα γίνει κάπου τον Απρίλιο όπου θα ξεμπερδέψουμε όπως φαίνεται και με την πανδημία και θα είναι ο τελευταίος πριν τις εκλογές.  Πριν γίνει το μπάχαλο με την κακοκαιρία οι πληροφορίες ήθελαν αλλαγή 2, 3 υπουργών και περισσότερων υφυπουργών αλλά τώρα η κατάσταση περιπλέκεται και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αρκετές αλλαγές.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.