Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πόσο δίκιο είχε τελικά ο Τσίπρας… 

Αναζητά... γυναίκα ο Αλέξης Τσίπρας

Κάτι ήξερε... 

Ο ΣΥΡΙΖΑ διανύει μία από τις πιο κρίσιμες στιγμές της ιστορίας του αφού η ανάδειξη της νέας ηγεσίας θα κρίνει την τύχη του κόμματος, δοκιμάζοντας τις αντοχές των μελών.

Ο φόβος της διάσπασης είναι και πάλι ορατός και η αγωνία για την επόμενη ημέρα αφορά την ενότητα. Και αυτό διότι πριν τις εκλογές διαμορφώθηκε ένα τοξικό κλίμα που δοκίμασε ακόμα και σχέσεις ετών, χαλώντας φιλίες.

Η… σφαγή στο κόμμα φάνηκε και από τις βολές σε ιστοσελίδες, blogs και λογαριασμών στα social media που ανήκουν σε κεντρικά στελέχη αλλά… έκραζαν υποψήφιους.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα φαίνεται πως είναι και η λογική. Σύμφωνα με το newsbeast.gr, ο πρώην πρόεδρος παραμένει ουδέτερος έως την τελευταία στιγμή και δηλώνει πως θέλει να κερδίσει ο καλύτερος.

Κρατώντας αποστάσεις και αφήνοντας τα μέλη να αποφασίσουν, ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται σοφότερος αρκετών στελεχών. Ωστόσο, είναι προβληματισμένος για το κλίμα τοξικότητας στο κόμμα από του οποίου παραιτήθηκε ξαφνικά από πρόεδρος. Ίσως κάτι ήξερε;

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.