Μάχη για μια φωτό: Έστειλε τους σκληρούς του ο Κασιδιάρης…

Έτσι φτάσαμε στο δεύτερο μόρφωμα: Ο λόγος της άγριας κόντρας Κασιδιάρη-Μιχαλολιάκου

Τι συνέβη στη Θεσσαλία 

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η είσοδος τριών κομμάτων στα δεξιά της ΝΔ μετά τις εκλογές. Πιο ηχηρή είσοδος στη Βουλή είναι αυτή των Σπαρτιατών εξαιτίας και της άμεσης σύνδεσης με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Το αθροιστικό ποσοστό της ακροδεξιάς είναι πάνω από 15%, καθώς εκτός από τους Σπαρτιάτες, στη Βουλή εισήλθε η Νίκη και παρέμεινε η Ελληνική Λύση.

Επί της ουσίας, ένα 15% του εκλογικού σώματος κινείται προς την ακροδεξιά και για αυτό τον λόγο οι φραξιές της έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για το ποιος θα βγάλει την καλύτερη φωτογραφία στην πλημμυρισμένη Θεσσαλία!

Άλλοι με νερά, άλλοι με παξιμάδια και φρυγανιές, άλλοι με αφίσες συγκεντρώσεις τροφίμων, όλοι τους προσπαθούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Ο Κασιδιάρης έστειλε τον Στίγκα και βουλευτές των Σπαρτιατών να μοιράσουν νερά στον Βόλο. Οι… σκληροί του Κασιδιάρη μοίραζαν και ξηρά τροφή στην Καρδίτσα, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Μάχη για μια φωτό: Έστειλε τους σκληρούς του ο Κασιδιάρης…

Πηγή: Thenewspaper.gr

Όμως ακόμα και αυτή η προσπάθεια τους δείχνει το χάος που επικρατεί στις τάξεις των Σπαρτιατών, μετά την προσωρινή ανακωχή που έκαναν ενόψει του εκλογοδικείου, της είσπραξης ή όχι της κρατικής επιχορήγησης αλλά και της καθόδου στον Δήμο Αθηναίων του έγκλειστου στις φυλακές Δομοκού, Ηλία Κασιδιάρη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.