Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το μακελειό στη Λούτσα – Τα SMS «μίλησαν»

Πανικός στο Μαρούσι: Πυροβολισμοί μετά από καυγά ζευγαριού

Τι συνέβη με τα μέλη της συμμορίας

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από τη μαφιόζικη δολοφονία των έξι ατόμων από την Τουρκία που βρέθηκαν νεκροί το απόγευμα της Δευτέρας (11/09) στη Λούτσα.

Πληροφορίες του ΣΚΑΪ, αναφέρουν ότι μέλη της συμμορίας του Μπαρίς Μπογιούν δέχτηκαν προειδοποιητικά sms στα κινητά τους τηλέφωνα.

Σύμφωνα με τον σταθμό, στα κινητά των τριών από τους έξι, εστάλη κοινό sms στην τουρκική γλώσσα το οποίο φέρεται να έλεγε: «Φύγετε, μάλλον σας έχουν βρει, κατευθύνονται προς το σπίτι».

Στη συνέχεια μάζεψαν όσα πράγματα μπορούσαν και πήγαν να διαφύγουν αλλά τελικά τους πρόλαβαν οι εκτελεστές και τους γάζωσαν με περισσότερους από 50 κάλυκες.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, ο φερόμενος ως εγκέφαλος της συμμορίας Μπαρίς Μπογιούν, φέρεται να έχει διαφύγει στην Ιταλία και σημειώνεται πως έχει γλυτώσει από τρία συμβόλαια θανάτου.


Ενέδρα θανάτου

Όλα δείχνουν ότι οι δολοφονίες των έξι ήταν ενέδρα θανάτου και όχι κάποιο ραντεβού αντίπαλων συμμοριών του οργανωμένου εγκλήματος. Σε ένα σχετικά απομονωμένο σημείο της οδού Ακροπόλεως στην Αρτέμιδα και δίχως κάμερες ασφαλείας, οι δράστες αιφνιδίασαν τα έξι άτομα που επέβαιναν σε ένα σκούρο όχημα μάρκας Ford.

Τέσσερις άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο αυτοκίνητο και δύο έξω από αυτό. Στο μεταξύ, βρέθηκε το σπίτι των θυμάτων σε μικρή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας.

Ακόμα, οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν περισσότερους από 50 κάλυκες από πιστόλια των 9 χιλιοστών. Σύμφωνα με μαρτυρίες που εξετάζονται οι δολοφόνοι επέβαιναν σε σκουρόχρωμο όχημα και μοτοσικλέτα.

Στο όχημα των θυμάτων που έφερε πλαστές γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας δεν βρέθηκε οπλισμός ή ναρκωτικά. Μόνο οι βαλίτσες των επιβατών. Από την έρευνα προέκυψε πως το αυτοκίνητο των θυμάτων είχε περάσει στη χώρα μας από το σταθμό των Ευζώνων πριν από μερικούς μήνες.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.