Αμύθητη περιουσία Τράγκα: Τι δεν θέλει η σύζυγος του

Το σποτ του νέου κόμματος του Τράγκα από το «Ράδιο Αρβύλα» είναι το viral της χρονιάς

Συνεχίζεται το θρίλερ με την αμύθητη περιουσία

Τουλάχιστον 140 εκατομμύρια υπολογίζεται πως είναι η περιουσία που άφησε ο Γιώργος Τράγκας μετά τον θάνατό του με σπίτια να… ξεφυτρώνουν ακόμη μέχρι και σήμερα.

Το θρίλερ με την περιουσία που έχει αποδεχτεί η Μαρία Καρρά και ο Γιάννης Τράγκας φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει ακόμα.

«Αυτή η υπόθεση που έχει δει το φως της δημοσιότητας και ενδιαφέρει πλέον το κοινό και το δημόσιο συμφέρον. Αυτό που υπάρχει ανάγκη και είναι η έντονη επιθυμίας της πλευράς του εντολέα μου, του Γιάννη Τράγκα, είναι να υπάρχει μια καταγραφή όλης της περιουσίας», είπε ο δικηγόρος του Γιάννη Τράγκα, Νίκος Αγαπηνός.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Μαρία Καρρά δεν επιθυμεί να καταγράφουν τα ακίνητα που είναι στην Αμερική, επειδή αυτά ανήκουν σε κάποιες εταιρείες, οι οποίες συνεχίζουν να λειτουργούν, και η διοίκηση τους ελέγχεται από την ίδια και σε αυτό διαφωνεί ο Γιάννης Τράγκας.

«Ένα από αυτά στο Λας Βέγκας πουλήθηκε με την υπογραφή της. Είναι σαφές ότι θέλουμε να καταγραφούν αυτά τα ακίνητα, να υπάρξει διαφάνεια, να φτάνουμε σε έναν έλεγχο γιατί είναι σε εξέλιξη φορολογικός έλεγχος. Να καταγραφούν κυρώσεις και πρόστιμα και να δούμε τι θα απομείνει. Η μετοχή των εταιρειών αυτών ανήκει στους συγκληρονόμους. Αν ο Γιώργος Τράγκας, δεν είχε περιλάβει τα ακίνητα αυτά στην διαθήκη του, δεν θα είχαμε μάθει ποτέ γι΄αυτά», συμπλήρωσε ο κ. Αγαπηνός.

«Το γεγονός ότι πουλάει ένα περιουσιακό στοιχείο έχει δύο ενδεχόμενα: Εάν το περιουσιακό αυτό στοιχείο εκποιήθηκε στην πραγματική του αξία, και αν τα χρήματα αυτά είναι σε λογαριασμό της εταιρείας δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν αυτά τα χρήματα πάνε στον λογαριασμό της κ. Καρρά τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα», κατέληξε αναφορικά με τα χρήματα από την εκποίηση ενός ακινήτου που κατείχε ο δημοσιογράφος.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.