Έγραψε 5 μόνο λέξεις: Το αιχμηρό status της Ακρίτα για Αλκίνοο και Μπέο

Έγραψε 5 μόνο λέξεις: Το αιχμηρό status της Ακρίτα για Αλκίνοο και Μπέο

Τι έγραψε 

Ένας… χαμός επικράτησε ανάμεσα στον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο και τον τραγουδιστή Αλκίνοο Ιωαννίδη, στη «σκιά» των καταστροφικών πλημμυρών στη Θεσσαλία.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, κατά τη διάρκεια συναυλίας του στην Τεχνόπολη, αναφέρθηκε στις καταστροφές από την κακοκαιρία Daniel. «Έρχομαι από τη λάσπη» είπε στο κοινό που τον καταχειροκρότησε και έριξε τα «βέλη» του στον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης:

«Έρχομαι από την καταιγίδα, έρχομαι από τη λάσπη από τον ρημαγμένο παράδεισο το Πήλιο. Έρχομαι από τη λάσπη. Τους πνιγμένους ανθρώπους, τα πνιγμένα ζώα, τα πεσμένα δέντρα. Από τις κομμένες εθνικές οδούς. Από την κομμένη, την καμμένη, την πνιγμένη χώρα μας.

Έρχομαι από τον Βόλο, που ο δήμαρχος της πόλης, πριν από τρεις μέρες, ο ανεκδιήγητος αυτός δήμαρχος, ανεβασμένος σε μία μπουλντόζα, φώναζε στην ερημιά εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος, “ήρθε το φαΐ και το νερό! Ελάτε να πάρετε”. Για την κάμερα, κάνοντας προεκλογικό σποτ μπας και τον ξαναψηφίσει κανείς.

Έρχομαι από τη χώρα που θα τον ξαναψηφίσουν όμως. Έρχομαι από τη χώρα που ξαναψηφίζουν δεκαετίες τώρα όσους μας ρημάζουν. Από τη χώρα χωρίς παιδεία, χωρίς υγεία, χωρίς πολιτισμό, χωρίς πρόβλεψη, χωρίς προετοιμασία, χωρίς πρόνοια, χωρίς έγνοια, χωρίς φροντίδα, χωρίς ευθύνη.

Έρχομαι από τη λάσπη! Και σας ευχαριστώ που μετά από τις πολύ έντονες μέρες και νύχτες που είστε απόψε εδώ για να στήσουμε μαζί μία ηλεκτρική γιορτή πάνω στην καταστροφή και εκτός τόπου και χρόνου. Καλώς βρεθήκαμε και καλή μοιρασιά αδέρφια!».


Ακολούθησε η αντίδραση του Αχιλλέα Μπέου που χαρακτήρισε «νούμερο» τον Αλκίνοο Ιωαννίδη. «Δεν θα ασχοληθώ, ούτε θα απαντήσω σε αυτό το νούμερο, μιλάμε για τραγικό νούμερο. Δεν μου δείξατε πόσος κόσμος είναι στη συναυλία κι αν την έκανε αυτός και τι πεποιθήσεως είναι για να βοηθήσει τους συνανθρώπους του, όπως πήρανε αντίστοιχα καλλιτέχνες. Αυτός έκανε τη συναυλία για αρπαχτή; Ποιος κόσμος τον ακούει;», είπε στον ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Βόλου ανέφερε : «Ως άνθρωπος βοήθησα, ως δήμαρχος θα καθόμουν στο σπίτι. Δεν με νοιάζει τι λέει ο Ιωαννίδης. Τον ξέρει κανένας; Είναι ένα νούμερο, που έχει μία κιθάρα και απευθύνεται σε συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων.


Η… σφαγή έφερε και την τοποθέτηση της Έλενας Ακρίτα η οποία ξεκαθάρισε πως είναι στο πλευρό του Αλκίνοου Ιωαννίδη. «Με τον Αλκίνοο.
Εντελώς όμως», έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook. Σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση ανέφερε: «Και δεν εξηγούμε καν το γιατί. Με τον Αλκίνοο. Τόσο απλά».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.