Εξαφάνιση μικρής Μαντλίν: Αρνητική εξέλιξη μετά την ταυτοποίηση του νο1 υπόπτου για τη δολοφονία της, από τους Γερμανούς 

Μαντλίν ΜακΚάν: 16 χρόνια μετά ο «μικρός παράδεισος» έκρυβε το μυστικό της εξαφάνισής της

Η απόφαση των Αρχών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των πορτογαλικών Αρχών για την εύρεση περισσότερων στοιχείων για τη Μαντλίν ΜακΚάν, του μικρού κοριτσιού από τη Βρετανία που εξαφανίστηκε σε τουριστικό θέρετρο το 2007.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν «στοιχεία» κατά τη διάρκεια των ερευνών, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν έχουν κάποια σχέση με την υπόθεση εξαφάνισης.

Η εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν

Λίγο πριν γιορτάσει τα τέταρτα γενέθλιά της, η Μαντλίν ΜακΚαν εξαφανίσθηκε στις 3 Μαΐου 2007 από το δωμάτιο ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην Πράια ντα Λουζ, ένα μικρό θέρετρο του Αλγκάρβε όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά της, ενώ οι γονείς της δειπνούσαν με φίλους σε γειτονικό εστιατόριο.

Η εξαφάνιση της μικρής Βρετανίδας οδήγησε σε μια μεγάλη διεθνή εκστρατεία από την Κέιτ και τον Τζέρι Μακάν για να την ξαναβρούν και παραμένει ένα από τα μεγάλα εγκληματολογικά αινίγματα των τελευταίων ετών.

Ο νο1 ύποπτος

Για την εξαφάνιση της Μαντλίν θεωρείται βασικός ύποπτος ο παιδεραστής Κρίστιαν Μπρίκνερ που είχε ζήσει στο Αλγκάρβε. Ο ίδιος βρίσκεται στη φυλακή καταδικασμένος για τον βιασμό 72χρονης Γερμανίδας το 2005 στην Πορτογαλία.

Ο Μπρίνκερ θεωρείται ως ο άνθρωπος που εξαφάνισε το κοριτσάκι αλλά δεν ομολογεί. Οι ελπίδες για την εξιχνίαση της υπόθεσης υπήρχαν αν οδηγούνταν σε δίκη, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν θα συμβεί.

Και αυτό διότι δικαστήριο της πόλης Μπράουνσβαϊγκ στη Γερμανία ανακοίνωσε ότι δεν θα επιληφθεί της υπόθεσης του Κρίστιαν Μπρίκνερ.

Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν έχει δικαιοδοσία για να δικάσει την υπόθεση και ήρε το ένταλμα σύλληψης εναντίον του, έγραψε η Bild επικαλούμενη τον δικηγόρο του Μπρίκνερ, τον Φρίντριχ Φέλσερ.

Γερμανοί εισαγγελείς ανακοίνωσαν τον περασμένο χρόνο ότι απήγγειλαν κατηγορίες εις βάρος του Μπρίκνερ για πολλά σεξουαλικά αδικήματα που πιστεύουν ότι διέπραξε στην Πορτογαλία από τις 28 Δεκεμβρίου 2000 ως τις 11 Ιουνίου 2017.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.