Υποκλίθηκε και o Τσίπρας: Η πρωτοφανής κίνηση-απάντηση του Κασσελάκη που προκάλεσε πονοκέφαλο στην ΝΔ (Vid)

Υποκλίθηκε και o Τσίπρας: Η πρωτοφανής κίνηση-απάντηση του Κασσελάκη που προκάλεσε πονοκέφαλο στην ΝΔ (Vid)

Κίνηση-ματ από τον υποψήφιο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Η Θεσσαλία «πνίγηκε» και 15 συνάνθρωποί μας πνίγηκαν. Οι πρωτοφανείς πλημμύρες προκάλεσαν τεράστιες καταστροφές, έπνιξαν χιλιάδες ζώα και έθαψαν στις λάσπες το βιός πολλών κατοίκων.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, προχώρησε σε μία κίνηση που θαύμασε και ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την καταστροφή.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κασσελάκης ανήρτησε στο Facebook ένα βίντεο με τις υποσχέσεις που έδινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τον Ιανό, το 2020.

«Τρία χρόνια πριν! Στην ίδια περιοχή. Στο ίδιο έργο. Πάλι σαν τον φαντομά με ελικόπτερο. Πάλι «πρωτοφανές καιρικό φαινόμενο». Πάλι «καμία κατανόηση σε αδικαιολόγητες καθυστερήσεις». «Ο θυμός θα δώσει τη θέση του στην ανακούφιση», έλεγε ο Κ. Μητσοτάκης. Έδωσε τη θέση του σε νεκρούς, άστεγους και μια πνιγμένη Θεσσαλία», σημειώνει ο κ. Κασσελάκης και συνεχίζει:

«Τόσα εκατομμύρια φαγωμένα και ούτε ένα αντιπλημμυρικό έργο. Οι ίδιες κούφιες δηλώσεις, που θα έλεγα ότι κατάντησαν γελοίες, αν η κατάσταση δεν ήταν τόσο δραματική. Τόση προπαγάνδα στο repeat. Τόσες τραγωδίες. Τόσες ήττες».

«Τέρμα οι «αναποδιές». Αποτελούν παρελθόν. Η χώρα θα πάει μπροστά», καταλήγει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.