Τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους: Ποιος είπε πως η Χρυσή Αυγή «πέθανε»; (Pics)

Τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους: Ποιος είπε πως η Χρυσή Αυγή «πέθανε»; (Pics)

Ξεκάθαρα τα πράγματα.

Η διπλή εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου και του Ιουνίου είχε δύο «νικητές»: φυσικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία που επανεξελέγησαν μετά περιπάτου και την ακροδεξιά, καθώς στη Βουλή μπήκανε τόσο οι Σπαρτιάτες, όσο και η Νίκη αλλά και η Ελληνική Λύση.

Φυσικά, τα προαναφερθέντα κόμματα ακολουθούν τον δρόμο της «σκληρής» Χρυσής Αυγής, τα μέλη της οποίας, ως γνωστόν, βρίσκονται στη φυλακή για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Βέβαια, δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει πως ακόμα κι έτσι ο Ηλίας Κασιδιάρης διεκδικεί τον Δήμο Αθήνας, παρά το γεγονός πως στις εθνικές εκλογές ο Άρειος Πάγος ύψωσε απαγορευτικό στην συμμετοχή του.

Παρά το γεγονός, ωστόσο, πως η Χρυσή Αυγή έχει διαλυθεί και αν και στα χαρτιά αποτελεί παρελθόν, δυστυχώς στην πράξη είναι ακόμα εδώ και οι «οπαδοί» της συνεχίζουν να την θυμούνται.

Γιατί το λέμε αυτό;

Γιατί στο συλλαλητήριο που έλαβε χώρα στο σύνταγμα την Κυριακή (10/9) με κύριο σύνθημα το  «όχι στην ψηφιακή ηλεκτρονική σκλαβιά, όχι στην ταυτοποίηση του προσώπου», βγήκαν οι σημαίες της Χρυσής Αυγής και πολλοί ήταν εκείνοι που χαιρέτισαν ναζιστικά.

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό βίντεο από την σημερινή συγκέντρωση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Αυτό είναι: Το βίντεο της 35χρονης με «τους 100 νεκρούς στην Θεσσαλία» που οδήγησε στην σύλληψή της (Vid)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.