Ώρα ανασχηματισμού: Ποιους τελειώνει ο Μητσοτάκης μετά την εικόνα διάλυσης των τελευταίων ημερών

Ώρα ανασχηματισμού: Ποιους τελειώνει ο Μητσοτάκης μετά την εικόνα διάλυσης των τελευταίων ημερών

Έρχονται αλλαγές

Ακόμα και οι πιο φανατικοί υποστηρικτές της κυβέρνησης παραδέχονται ότι μετά τις εκλογές παρουσιάζει εικόνα διάλυσης. Τα στραπάτσα διαδέχονται το ένα το άλλο και η οργή των πολιτών μετά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα μεγαλώνει.

Κύκλοι του Μαξίμου τονίζουν στο instanews.gr με νόημα ότι όλοι κρίνονται και ότι είναι ειλημμένη απόφαση του πρωθυπουργού να γίνουν όσες αλλαγές χρειάζονται ώστε να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα.

Ο ανασχηματισμός θεωρείται σίγουρος και το μόνο που μένει να ξεκαθαρίσει είναι ο χρόνος που θα ανακοινωθεί. Τα πρόσωπα που έχουν μπει στο στόχαστρο εσχάτως είναι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Βασίλιας Κικίλιας, χωρίς να είναι οι μόνοι. Για τον πρώτο το κλίμα παραμένει πολύ βαρύ παρά τη δημόσια συγγνώμη του για την αδιανόητη δήλωσή του για τη δολοφονία του Αντώνη. Αντίθετα στον κ. Κικίλια αναγνωρίζεται ότι ανέλαβε μεσούσης της αντιπυρικής περιόδου χωρίς να μπορεί να κάνει τον σχεδιασμό που ήθελε.

Η εκτίμηση που υπάρχει τούτη την ώρα είναι ότι ο πρωθυπουργός έχει πάρει την απόφαση να βάλει περισσότερους «Πιερρακάκηδες» στο κυβερνητικό σχήμα, τεχνοκράτες δηλαδή που θα μπορούν να κάνουν τη δουλειά, χωρίς να προέρχονται από τον κομματικό σωλήνα. Το εάν αυτό θα γίνει και με ποιο πολιτικό κόστος θα το μάθουμε σύντομα…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.