«Έχει το θράσος να μιλά για εμένα η άθλια Ιωάννα Τούνη» – Την «σφάζει» ο Γκιώνης

Βρισίδι-έπος στην Ιωάννα Τούνη: Φίλη της της έστειλε κατα λάθος μήνυμα στο οποίο την έλεγε «τζαμπατζού και φτηνιάρα» (Pic)

Δριμεία επίθεση κατά της Ιωάννας Τούνη εξαπέλυσε ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης χαρακτηρίζοντάς την «άθλια» που έχει «θράσος». 

Δριμεία επίθεση κατά της Ιωάννας Τούνη εξαπέλυσε ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης χαρακτηρίζοντάς την «άθλια» που έχει «θράσος».

Η Ιωάννα Τούνη «τολμά και κάνει παιχνίδι με στόρις στο προφίλ της» και πρόκειται για «άθλια influencer». Ολόκληρη η ανάρτηση του Ηλία Γκιώνη:

«Μη μου ξαναστείλετε παρακαλώ και την άθλια Ιωάννα Τούνη που είναι το πιο μεγάλο ΚΛΑΟΥΤ αυτών των ημερών. Που έχει το θράσος να μιλά για εμένα αυτή που πήρε ένα ολόκληρο κίνημα #metoo και μια ιστορία βιασμού που όλοι παλεύουμε εδώ και μέρες να πέσει φως και θυματοποιεί τον εαυτό της, ενώ είναι φίλη με όλους τους βιαστές από το… φτιάχνει τις στολές τους στο μαγαζί και όχι μόνο…

Και μετά από τις νέες εξελίξεις και έρευνες με τα ονόματα, τολμά και κάνει παιχνίδι με στόρις στο προφίλ της. Και όσα έχετε έρθει σε αυτό το προφίλ για το ντράμα και μόνο σας παρακαλώ να αποχωρήσετε. Δεν έχω κάποιον αυτοσκοπό εδώ μέσα και κάποιος να πει στην άθλια ινφλουένσερ αφού μιλάει με νούμερα, ότι τον Στάθη Παναγιωτόπουλο τον έβγαλα μόνο με 8.000 υπέροχα πλάσματα εδώ μέσα.

Εγώ αυτό το προφίλ το έχω χρόνια ολόκληρα και αν είναι να είμαι ήρεμος, ας φύγετε όλα και να μείνουν λίγα και καλά».

«Έχει το θράσος να μιλά για εμένα η άθλια Ιωάννα Τούνη» - Την «σφάζει» ο Γκιώνης

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.