«Τα μάζεψε άρον άρον»: Το status της Έλενας Ακρίτα για τον Κώστα Βαξεβάνη που έγινε viral (Pic)

«Τα μάζεψε άρον άρον»: Το status της Έλενας Ακρίτα για τον Κώστα Βαξεβάνη που έγινε viral (Pic)

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την επίθεση που είχε δεχτεί ο Κώστας Βαξεβάνης ενώ δειπνούσε με την οικογένειά του κατά τις διακοπές του στην Εύβοια.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η επίθεση έγινε μπροστά στην 8χρονη κόρη του και είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί η πεθερά του.

«Είσαι ένας ξεφτιλισμένος, θα σε τακτοποιήσω αλλά όχι τώρα. Βρωμιάρη που τόλμησε να γράψεις για μένα επειδή έχω λεφτά στην Ελβετία», φώναζε ο δράστης και έδωσε γροθιές στην πεθερά του Κώστα Βαξεβάνη.

Μετά την επίθεση υπήρξαν κάποιοι που υποστήριξαν ότι ο Κώστας Βαξεβάνης έλεγε ψέματα και το θέμα είχε συνέχεια με εξώδικα και αγωγές.

Σύμφωνα με την Έλενα Ακρίτα, ο Κώστας Βαξεβάνης έστειλε εξώδικα και αγωγές με αποτέλεσμα άνδρας που ισχυρίστηκε ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας να τα… μαζέψει άρον-άρον.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

Ο Κώστας Βαξεβάνης μοιράζει εξώδικα και αγωγές στους συκοφάντες του για την τραμπούκικη επίθεση που έκανε σε εκείνον και την οικογένεια του, ο τύπος από τη λίστα Λαγκάρντ, ο Μιχάλης Σταματόπουλος. Ο «αυτόπτης μαρτυρας» του περιστατικού τα μάζεψε άρον άρον μετά το εξώδικο που έλαβε από τον συνάδελφο. Κουβά και ο Μπαμπης Παπαναγιώτου που υποτίθεται ότι…ξεμπρόστιασε τον Κώστα. Edit. Μαθαίνω τώρα ότι ο κ. Βαξεβάνης έκανε εξώδικο και στην Έλια Ζερβού για το ίδιο θέμα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.