Στο ρεζερβουάρ το μυστικό του ατυχήματος με την Ferrari

Στο ρεζερβουάρ το μυστικό του ατυχήματος με την Ferrari

Απίστευτη τροπή στην υπόθεση του τροχαίου της Πέμπτης.

Λεπτομέρειες για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα με τη Ferrari στη Βούλα, που κόστισε τη ζωή του Τζώρτζη Μονογυιού, έδωσε ο Αλέξης Κούγιας. Ο δικηγόρος σε δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας τόνισε ότι εξετάζει διαφορετικές παραμέτρους γύρω από το δυστύχημα, ενώ σημαντική θεωρείται και η κατάθεση της συζύγου του.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Κούγιας τόνισε πως έχει προσωπικό ενδιαφέρον για την υπόθεση, καθώς ήταν ο δικηγόρος του και λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση ήταν μαζί.

Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε και στην αντιδικία που είχε ο Τζώρτζης Μονογυιός με την πρώην σύντροφό του, εvώ επισήμανε ότι την παραμονή των Χριστουγέννων είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για να διεκδικήσει καλύτερη επαφή με το παιδί του.

Έκανε λόγο για ένα περίεργο δυστύχημα και μάλιστα αποκάλυψε ότι πραγματογνώμονας τροχαίων, Παναγιώτης Μαδιάς, του είπε πως είναι αδιανόητο το συγκεκριμένο ατύχημα. Όπως είπε, μεταξύ άλλων, το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου βρέθηκε άθικτο, αφού δεν εξερράγη.
Τόνισε επίσης πως θα πρέπει να εξεταστεί και πώς έγινε η παράδοση-παραλαβή του οχήματος, καθώς, όπως ανέφερε, μια νταλίκα έφερε το αυτοκίνητο και το άφησε πάνω στον δρόμο. «Πρέπει να δούμε αν το αυτοκίνητο είχε κάποια βλάβη», υπογράμμισε. «Υπάρχει μια σιωπή γύρω από το δυστύχημα. Ο Τζώρτζης ήταν πολύ καλός οδηγός», πρόσθεσε ο κ. Κούγιας, καταλήγοντας πως αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.