Θα ζούσε αν γύριζαν: Από τι προήλθαν τα χτυπήματα που βρέθηκαν στο πρόσωπο του δολοφονημένου Αντώνη

Θα ζούσε αν γύριζαν: Από τι προήλθαν τα χτυπήματα που βρέθηκαν στο πρόσωπο του δολοφονημένου Αντώνη

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από τη δολοφονία του Αντώνη

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα τραγικά διαδραματίστηκαν στο λιμάνι του Πειραιά, όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon έσπρωξαν τον 36χρονο από την μπουκαπόρτα με αποτέλεσμα να πνιγεί.


Το άγριο και σοκαριστικό αυτό περιστατικό συνέβη περίπου στις 9 το βράδυ της Τρίτης (5/9). Σύμφωνα με πληροφορίες, θύμα είναι ο 36χρονος Αντώνη από τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου και είχε εισιτήριο.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης «ξέρω πως είχε επιβιβαστεί στο πλοίο, είχε αποβιβαστεί και προσπάθησε να ξαναμπεί ενώ είχε ξεκινήσει τη διαδικασία της αναχώρησης».


Θα ζούσε αν γύριζαν

Ο 36χρονος Αντώνης που βρέθηκε στα απόνερα του πλοίου είχε μαρτυρικό θάνατο. Οι ιατροδικαστική ολοκληρώθηκε και ο θάνατός του αποδόθηκε σε πνιγμό.

Ωστόσο ο 36χρονος έφερε και χτυπήματα (κακώσεις) στο κεφάλι τα οποία τον οδήγησαν -όπως εκτιμάται- να χάσει τις αισθήσεις του και εν τελει να πνιγεί στο λιμάνι του Πειραιά.

Ουσιαστικά προκύπτει πως αν το πλοίο γύριζε ή σταματούσε τις μηχανές εντός λεπτών, αν του πετούσαν σωσίβιο, αν κάποιος βουτούσε για να τον πιάσει, θα είχε ζήσει.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Σωκράτη Τσαντίρη που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή, υπήρχαν κακώσεις στο κεφάλι προθανάτιες…

O Αντώνης είχε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις οι οποίες επήλθαν πριν τον πνιγμό και ενδεχομένως οφείλονται στο γεγονός ότι τα απόνερα τον εκσφενδόνισαν στο τοιχίο του λιμανιού.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.