Πρώτη απάντηση: Το ίχνος στην άσφαλτο δείχνει τι συνέβη πριν τη μοιραία πρόσκρουση της Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού

Πρώτη απάντηση: Το ίχνος στην άσφαλτο δείχνει τι συνέβη πριν τη μοιραία πρόσκρουση της Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού

Tι λένε οι πραγματογνώμονες.

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο τον 45χρονο Τζώρτζη Μονογυιό μετά τη μοιραία σύγκρουση της Ferrari του, στην οποία βρισκόταν και η σύζυγός του η οποία τραυματίστηκε και η κατάθεσή της αναμένεται να δώσει τις πρώτες και πιο σημαντικές απαντήσεις για τα αίτια γύρω από την τραγωδία.

Οι πραγματογνώμονες που ασχολούνται με την υπόθεση ακόμα δεν έχουν βγάλει τα οριστικά τους συμπεράσματα, με τον ειδικό Παναγιώτη Μαδιά να εικάζει ότι ο οδηγός ίσως προσπάθησε να αποφύγει κάτι.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Τροχαίας Ελληνικού έχουν συλλέξει ήδη στοιχεία από τον τόπο του δυστυχήματος και προσπαθούν να συμπεράνουν αν ο οδηγός προσπάθησε να φρενάρει. Με τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύπτει αν ο επιχειρηματίας επιχείρησε να πατήσει το φρένο καθώς όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα διαθέτουν σύστημα ABS.

Στην άσφαλτο όμως υπάρχουν ίχνη ελαστικών και δείχνουν ότι το αυτοκίνητο πλαγιολίσθησε πριν την πρόσκρουση σε πινακίδα της Περιφέρειας και στη συνέχεια σε δέντρο όταν και λαμπάδιασε οδηγώντας στον θάνατο τον Τζώρτζη μονογιό.

Ο δικηγόρος του εκλιπόντος Τζώρτζη Μονογυιού, Αλέξης Κούγιας, απεύθυνε έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες της τραγωδίας.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.