Η δήλωση Κασσελάκη που έκανε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να… τραβάνε τα μαλλιά τους

Aυτά είναι τα στελέχη που αφήνουν το ΠΑΣΟΚ και εντάσσονται στον ΣΥΡΙΖΑ

Τι είπε για το... outfit

Συνέντευξη επί παντός επιστήτου παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος αναφέρθηκε σε αρκετές παραμέτρους, όπως τις προτάσεις του για την επόμενη ημέρα στο κόμμα.


Μεταξύ άλλων, στάθηκε στα ομοφοβικά σχόλια, που έχει δεχθεί τόσο ο ίδιος όσο και ο σύντροφός του, αλλά και για το ζήτημα της συνοδείας του.

Αναφερόμενος, μάλιστα, στη δεύτερη παράμετρο ανέφερε πως «εγώ ζήτησα να υπάρχει κάποια μέριμνα ως προς το πρόσωπό μας, λόγω των ομοφοβικών σχολίων και πολύ απλά γιατί η υποψηφιότητά μου είναι αντιστυστημική».

Ερωτώμενος σχετικά με τα ομοφοβικά σχόλια, τα οποία έχουν δεχθεί αυτός και ο σύντροφός του, σε κοινωνικό και εσωκομματικό επίπεδο, τόνισε πως: «Σε προσωπικό επίπεδο το περίμενα ότι θα υπήρχαν ομοφοβικές επιθέσεις, αλλά ήμουν έτοιμος για αυτό, καθώς θεωρώ πως, εάν δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτές, τότε κάποιος ο οποίος δεν έχει την πλατφόρμα που έχω την τύχη να έχω αυτή τη στιγμή, πως ζει τη ζωή του στην καθημερινότητά του».

«Το φαινόμενο πρέπει να απαντηθεί από την κοινωνία με ένα ξεκάθαρο τρόπο προς όλες τις κατευθύνσεις» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της συνοδείας, είπε πως «βεβαίως και έχουμε δεχθεί πάρα πολλές απειλές αλλά δεν θέλω να παριστάνω το θύμα, δεν ισχύει αυτό. Πετύχαμε τη συνοδεία ενός αστυνομικού με όλα τα έξοδα καλυμμένα από εμένα. Αυτό είναι το resume . Η αστυνομία μού έδωσε τη συνοδεία των τριών ατόμων και το αυτοκίνητο, το οποίο δεν έλαβα. Εγώ ζήτησα να υπάρχει κάποια μέριμνα ως προς το πρόσωπό μας, λόγω των ομοφοβικών σχολίων και πολύ απλά γιατί η υποψηφιότητά μου είναι αντιστυστημική, λέω ξεκάθαρα τι θέλω να κάνω και χαλάω τη σούπα σε αρκετά μέρη».

«Κυρίως, είναι οι απειλές σε προσωπικό επίπεδο και όχι μόνο για μένα, αλλά και για τον σύντροφό μου. Ζήτησα μέριμνα, δεν ζήτησα να έχω ολόκληρο σόου από πάνω μου. Όταν είδα ότι εργαλοποιείται αυτό, επέλεξα να το απωλέσω» πρόσθεσε.


«Δεν είμαι υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων»

Αναφορές έκανε, επίσης, και για το ζήτημα της ιδιωτικής εκπαίδευσης, καθώς και για τους νέους που επιλέγουν να πάνε στο εξωτερικό προκειμένου να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους. Ο ίδιος τόνισε, μάλιστα, πως «δεν είναι υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων».

«Δεν είμαι υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων και θα σας εξηγήσω γιατί. Άμα είναι να λέμε μόνο για Μη Κερδοσκοπικά Πανεπιστήμια και όχι για κερδοσκοπικά, κάτι που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη, η ερώτηση είναι η εξής: Οι δωρεές πού θα πάνε; Θα χτίστουν τα ίδια κτίρια, με τα παρόμοια θρανία και θα διδάσκουν τα ίδια πράγματα; Ή θα πάνε σε καινούργιες τεχνικές, μεθόδους που πρέπει να προστεθούν στη δημόσια παιδεία» υπογράμμισε.

«Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλο περιθώριο, για να βελτιωθούν τα δημόσια πανεπιστήμια, αρχίζοντας από από την πάταξη του νεποτισμού στις συγκλήτους των καθηγητών. Δεν μπορούν οι καθηγητές να εκλέγονται από τους συγγενείς τους πρώτου βαθμού» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η δήλωση που έκανε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να… τραβάνε τα μαλλιά τους

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε και μία δήλωση που… δεν θυμίζει ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα είπε πως «θα δείτε πρωθυπουργό με γραβάτα». Και κανείς στον ΣΥΡΙΖΑ δεν φοράει γραβάτα από τα στελέχη του. Μάλιστα, στο συνέδριο ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ο μοναδικός που φορούσε γραβάτα!

Για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «χρειάζεται συνέδριο επανίδρυσης και ευκαιρίες στις οργανώσεις μελών». Τόνισε ακόμα ότι συνομίλησε με τον κ. Φίλη που του άσκησε δριμεία κριτική και σημείωσε ότι αν κερδίσει δεν θα ανεχθεί οποιαδήποτε υπονόμευση. Για τον επίσης επικριτή του Στέφανο Τζουμάκα είπε ότι την ώρα της ομιλίας του είχε πάει σε ένα διάλειμμα τουαλέτας…

«Όλο το σύστημα είναι εναντίον μου αλλά εγώ λογοδοτώ μόνο στον ελληνικό λαό» είπε ακόμα.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.