Εξαφάνιση μικρού Μπεν: Αγωνία για το τελευταίο εύρημα με το παιδί στο Δούναβη…

Το μυστήριο κρυβόταν στην Κω: Τι συνέβη τελικά στον μικρό Μπεν (Pics)

Νέες εξελίξεις 32 χρόνια μετά την εξαφάνιση στην Κω...

Ο Μπεν Νίνταμ ήταν σε διακοπές με τους γονείς του στην Κω, στο χωριό Ηρακλής, όταν εξαφανίστηκε στις 24 Ιουλίου 1991.

Την ημέρα της εξαφάνισης του, ο 21 μηνών Μπεν, είχε αφεθεί στη φροντίδα των παππούδων του, ενώ η μητέρα του, Κέρι Νίνταμ, πήγε να εργαστεί σε ένα τοπικό ξενοδοχείο.

Ο Μπεν μπαινόβγαινε στο σπίτι που η οικογένεια ανακαίνιζε και έπαιζε έξω: Περίπου στις 14:30, οι ενήλικες συνειδητοποίησαν ότι είχε εξαφανιστεί.

Η οικογένεια του έψαξε πρώτα την περιοχή για τον Μπεν, υποθέτοντας ότι είχε περιπλανηθεί μακριά, ή ότι ο έφηβος γιος τους, ο Στίβεν, τον είχε πάρει για βόλτα με το μοτοποδήλατο του.

Όταν τελικά δεν βρήκαν κανένα ίχνος του αγοριού, ενημέρωσαν την αστυνομία. Ωστόσο, η αστυνομία αμφισβήτησε τους Νίνταμ, κρατώντας τους ως κύριους ύποπτους, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η ενημέρωση των αεροδρομίων και των λιμανιών.

Τελικά διεύρυναν την αναζήτησή τους για το παιδί και τις επόμενες ημέρες πραγματοποιήθηκαν έρευνες από την Ελληνική Αστυνομία, το στρατό και το Πυροσβεστικό Σώμα.

Το ανατριχιαστικό εύρημα στον Δούναβη

Η λύση του μυστηρίου ενδεχομένως να βρίσκεται στον ποταμό Δούναβη… Η μητέρα του Μπεν, Κέρι Νίνταμ, απηύθυνε έκκληση στην αστυνομία να διερευνήσει αν η σορός που βρέθηκε στο ποτάμι είναι ο γιος της.

Η Κέρι Νίνταμ ενημέρωσε την αστυνομία του South Yorkshire για την έκκληση της Interpol προς όποιον γνωρίζει να δώσει πληροφορίες για το πτώμα που ανακαλύφθηκε στον ποταμό Δούναβη στη Βαυαρία τον Μάιο του 2022 και είναι αγνώστων στοιχείων μέχρι και σήμερα.

«Ελπίζω ότι η βρετανική αστυνομία θα το ελέγξει και θα επικοινωνήσει με τους Γερμανούς αξιωματικούς για το θέμα αυτό. Πρέπει να το αποκλείσουμε. Πάντα έλεγα από την αρχή ότι δεν πιστεύω ότι έχει πεθάνει», είπε η μητέρα του Μπεν.

Η Interpol ανέφερε στην έκκλησή της ότι δεσμεύεται να κινητοποιήσει όλες τις αστυνομικές της δυνατότητες για να ταυτοποιήσει το αγόρι που βρέθηκε στον Δούναβη και να βοηθήσει τους ερευνητές να ρίξουν φως στο θάνατό του, «είτε ήταν θύμα εμπορίας, είτε απαγωγής ή βίας».

Η Interpol συνοδεύει την έκκλησή της με μια φωτογραφία του παιδιού: «Η αναπαράσταση έχει την όψη του Μπεν. Δεν είχα ποτέ συνειδητοποιήσει πόσο διαδεδομένη και μαζική είναι η εμπορία παιδιών.

Εξαφάνιση μικρού Μπεν: Αγωνία για το τελευταίο εύρημα με το παιδί στο Δούναβη…

«Μίλησα αυτή την εβδομάδα με έναν άνδρα που είχε διακινηθεί από την Ελλάδα τη δεκαετία του 1950. Συμβαίνει ακόμη και σήμερα στην Ελλάδα, αλλά πολύ υπόγεια», υποστήριξε η μητέρα του Μπεν μιλώντας στη Daily Mirror.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.