Στέφανος Κασσελάκης: Έντονη ενόχληση Τσίπρα…

Κόντρα σε όλους: Η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα για τον Στέφανο Κασσελάκη

Ο πρώην πρόεδρος είναι... έξαλλος

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποτέλεσε την έκπληξη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ αφού κατέθεσε επίσημα υποψηφιότητα και… κανείς δεν το περίμενε!

«Κατεβαίνω για Πρόεδρος γιατί οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δικαιούνται ευκαιρία στο όνειρό τους», υποστηρίζει ο ίδιος και την υποψηφιότητά του στηρίζει ο Παύλος Πολάκης, που είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που υπέγραψαν για να είναι υποψήφιος.

Οι υπογραφές, ανάμεσα στις οποίες είναι και αυτή του Γιώργου Τσίπρα, αποτέλεσαν το έναυσμα για τη σεναριολογία περί στήριξης του κ. Κασσελάκη από τον Αλέξη Τσίπρα.

Το γεγονός ότι τον κ. Κασσελάκη στηρίζει ο κ. Πολάκης δεν σημαίνει πως υπάρχει εμπλοκή του κ. Τσίπρα και μάλιστα «Το Βήμα» πληροφορείται ότι ο πρώην πρωθυπουργός είναι έξαλλος!

Προ ημερών, στην «Αυγή», την επίσημη εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχε ένα εκτενές άρθρο όπου μεταξύ άλλων δίνεται και σαφής απάντηση στα περί εμπλοκής του κ. Τσίπρα: «Μόνο από σενάρια του Διαδικτύου δεν έχουμε έλλειμμα στην κούρσα διαδοχής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Κουτσομπολιά, ψίθυροι, ρεπορτάζ της κοιλιάς και κακοήθειες της κουτσουλιάς πλημμυρίζουν τα social media. Ευφάνταστες ιστορίες διαπλοκής, αμερικανικού δακτύλου, επιβαρυντικών προσωπικών δεδομένων, συγκρούσεων και ανίερων συμμαχιών δίνουν και παίρνουν. Και στα πιο μαύρα μέρη του ιστού, μπρος ή πίσω, από πάνω ή από κάτω, από πηγές “ξέρω γω τι σου λέω”, συχνά-πυκνά εμφανίζεται να πρωταγωνιστεί ο “άρχοντας των δαχτυλιδιών”». 

Μάλιστα υπήρξαν σενάρια που ήθελαν τον Αλέξη Τσίπρα να δίνει το «δαχτυλίδι» της διαδοχής στον εκλεκτό του ενώ βρισκόταν στις ΗΠΑ. Ωστόσο φαίνεται πως αυτό δεν ισχύει…

Από την άλλη πλευρά, ο κ. Κασσελάκης, συνεχίζοντας τα viral video του με τα οποία απαντά απευθείας στους πολίτες σε ό,τι πιο επικριτικό, σκληρό – ακόμα και χυδαίο – έχει ειπωθεί για εκείνον τις τελευταίες μέρες, παίρνει, όπως λέει, καθαρή θέση στις διάφορες… θεωρίες συνωμοσίας και παραφιλολογίες που έχουν ακουστεί για την πολιτική του προέλευση, όπως ότι «μας τον φύτεψαν οι Αμερικανοί, η πρεσβεία, ο Μπάιντεν».

Ο ίδιος απαντά: «Με “φύτεψε” ο Αλέξης Τσίπρας. Εκείνος με “πότισε” στην πολιτική. Δεν θα πολιτευόμουν αν δεν υπήρχε ο Αλέξης και γι’ αυτό διεκδικώ την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Για να τιμήσω την κληρονομιά του».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.