Ο Άδωνις… αποθέωσε Κασσελάκη (vid)

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τη Novartis

Τα καλά λόγια που είπε

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε στο… ’90 πως θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και έγινε διάσημος εν μία νυκτί.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κλήθηκε να σχολιάσει και την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος σε όσους κάνουν συγκρίσεις μεταξύ αυτού και του Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας πως ο πρωθυπουργός έχει κερδίσει όσες εκλογικές αναμετρήσεις βρήκε μπροστά του, ενώ ο κ. Κασσελάκης έγινε απλά… διάσημος εν μία νυκτί.

«Μετά από 16 χρόνια βουλευτής έχω μάθει ένα πράγμα, ότι η πολιτική δεν είναι κατοστάρι, είναι μαραθώνιος. Το να εμφανιστεί κάποιος και να κάνει εντύπωση είναι ενδιαφέρον, αλλά δεν είναι τόσο σπάνιο ούτε τόσο δύσκολο. Το εάν έχει διάρκεια στην πολιτική και να κερδίζει διαδοχικές μάχες αποτελεί πολιτική καταξίωση», είπε στο MEGA.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας, ο Στέφανος Κασσελάκης θα πρέπει πρώτα να επικεντρωθεί στο να κερδίσει το πρώτο του αιρετό αξίωμα και μετά να προβεί σε βαρύγδουπες δηλώσεις.

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης… αποθέωσε τον κ. Κασσελάκη για το στυλ ντυσίματός του! «Προς το παρόν δεν ξέρουμε εάν έχει εκλεγεί πρόεδρος του 5μελούς», είπε. «Μου αρέσει πολύ το στυλ του (σ.σ: του Στέφανου Κασσελάκη). Είναι καλοντυμένος, με γραβάτα, ακριβά ρούχα. Είναι ότι πιο αντίθετο θα περίμενε κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.