Τον τελειώνει μόλις βγει η Αχτσιόγλου…

Αχτσιόγλου: Εχω σχέση με πολιτικό, με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αχτσιόγλου θα κλείσει τους εσωκομματικούς λογαριασμούς της...

Η Έφη Αχτσιόγλου θεωρείται ως το φαβορί για την ανάληψη της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ στις εσωκομματικές εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Η ίδια έχει καταθέσει την πρότασή της για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ στην κατεύθυνση ενός «νέου σύγχρονου αριστερού κόμματος που μπορεί να είναι ο κορμός, το κέντρο και ο βασικός εκφραστής του δημοκρατικού και προοδευτικού κόσμου».

Ο λόγος της έχει μεγάλο ακροατήριο στο κόμμα και ήδη από τα πρώτα γκάλοπ φαίνεται πως «παίζει» χωρίς αντίπαλο. Και παρά την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη που έχει κοινό, η κα Αχτσιόγλου φαίνεται πως θα είναι η νέα πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές.

Μετά την εκλογή της, η Έφη Αχτσιόγλου θα κλείσει και τους εσωκομματικούς λογαριασμούς της…

Με ποιον έχει… θέμα η Αχτσιόγλου;

Η Έφη Αχτσιόγλου, με την ομιλία της, στο Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, είχε μια αναφορά, έστω και έμμεση, στον Παύλο Πολάκη, που μάλλον μοιάζει με «κίτρινη κάρτα» στον «αψύ Σφακιανό»!

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της ομιλίας της:

«Όπως δεν θα σας κρύψω ότι πολλές φορές το προηγούμενο διάστημα απογοητεύτηκα από την ποιότητα του εσωτερικού μας διαλόγου.

Αλλά καμία έκρηξη τοξικής αρρενωπότητας, καμία μα καμία συκοφαντία, καμία θλιβερή εν τέλει προσπάθεια να με εμφανίσουν συγκεκριμένα μιντιακά και σοσιαλμιντιακά κέντρα, δυστυχώς και με συνδέσεις στο κόμμα μας, ως φωνή του «συστήματος» μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν με έκανε να ξανασκεφτώ την αρχική μου απόφαση.

Γιατί πίστεψα και πιστεύω σε αυτό που είπε ο Αλέξης Τσίπρας. Ότι έχει έρθει η ώρα για το νέο κύμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Όπως σαφής μοιάζει να είναι για όσους μπορούν να διαβάσουν πίσω από τις γραμμές και η προειδοποίηση: Στις δεύτερη «κίτρινη» η κάρτα θα είναι «κόκκινη»!

«Κύκλοι» του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, σε επικοινωνία με το ieidiseis.gr, σχολίασαν σχετικά: «Σιγά μην κλάψει, σιγά μην φοβηθεί».

Φαίνεται πως αυτή η αντιπαράθεση αναμένεται να έχει μέλλον…

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.