Ο Τριαντάφυλλος μίλησε: Μας είπε ποιον παίκτη υποστηρίζει στο φετινό Survivor και μας… έπεσε το σαγόνι

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε: Μας είπε ποιον παίκτη υποστηρίζει στο φετινό Survivor και μας... έπεσε το σαγόνι

Ο Τριαντάφυλλος ήταν αδιαμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής του περυσινού Survivor!

Ο Τριαντάφυλλος ήταν αδιαμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής του περυσινού Survivor. Οι επιδόσεις του στα αγωνίσματα, οι κόντρες που πρωταγωνιστούσε και τα… πονεμένα του άκρα βρέθηκαν στο επίκεντρο του ριάλιτι επιβίωσης και εν τέλει αποδείχτηκε πως του έδωσαν και το εισιτήριο για την επιτυχία αφού άργησε να αποχωρήσει.

Φέτος αποφάσισε να πάρει θέση για τα όσα γίνονται στο Survivor. Στο επεισόδιο της Τετάρτης (12/1) ο Γιώργος Κατσαούνης βρέθηκε στο στόχαστρο των Μαχητών κατά τη διάρκεια του συμβουλίου. Στο συμβούλιο του νησιού οι Μαχητές έκαναν λόγο για εσχάτη προδοσία και όλοι μαζί έστησαν στον τοίχο τον Γιώργο Κατσαούνη χαρακτηρίζοντάς τον ανάξιο της εμπιστοσύνης τους. Υπήρξε ωστόσο ένας παίκτης του Survivor που πήρε το μέρος του, μονάχα που αυτός δεν βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, αλλά στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος συμμετείχε στο Survivor 2021.

Τα όσα έγιναν ξύπνησαν μνήμες στον τραγουδιστή. Ο Τριαντάφυλλος έστειλε το δικό του μήνυμα για τον Γιώργο Κατσαούνη:

«Τι σας θυμίζει όλο αυτό; Oλοι εναντίoν σε ένα παίχτη; Τώρα εκεί τι θέλουν όλοι οι παίχτες που είναι εναντίoν του Τσάκα Τσούκα να δώσω εντολή σε όλο το club και να τον βγάλουμε νικητή; Άντε πάμε έτσι γιατί περίεργα την είδα ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.