Ντεμέκ Αθηναίοι: Η γυναίκα που προκάλεσε κακό χαμό στο μόρφωμα του Κασιδιάρη

Γιατί δεν την θέλουν

Υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές για δήμαρχος Αθηναίων κατεβαίνει ο καταδικασμένος «διευθυντής» εγκληματικής οργάνωσης, Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο Κασιδιάρης κατεβαίνει με την παράταξη «Ελεύθεροι Αθηναίοι» και σε μήνυμά του δήλωνε σίγουρος πως θα περάσει στον β’ γύρο, υποστηρίζοντας πως «οι μεγάλες αποτυχίες της τετραετίας Μπακογιάννη και οι αδύναμες υποψηφιότητες ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ καθιστούν την επικράτησή μας επιβεβλημένη».

Στο μόρφωμα του Κασιδιάρη συμμετέχει μία γυναίκα που έχει δημιουργήσει κακό χαμό! Μια υποψηφιότητα από την Θεσσαλονίκη μάλιστα, η οποία έχει αγχώσει τους πρώην χρυσαυγίτες συνυποψηφίους της καθώς φοβούνται ότι θα τους κάνει να χάσουν τη μάχη του σταυρού και να μην μπορούν έτσι να γίνουν «Κασιδιάρης» στη θέση του Κασιδιάρη στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, θεωρούν την Θεσσαλονικιά υποψήφια, ολίγον… ντεμέκ ακροδεξιά καθώς δεν είχε κάποια προηγούμενη θητεία σε ανάλογης ιδεολογίας σχηματισμό. Με τη γνωστή δε τάση της ακροδεξιάς στην Ευρώπη να τοποθετεί γυναίκες ως επικεφαλής των σχημάτων της για δείξει ένα πιο light πρόσωπο στην κοινωνία, δεν αποκλείεται ο έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού, να επιλέξει την εν λόγω υποψήφια ως εκπρόσωπο του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Γι’ αυτό και παραμονές της λήξης της κατάθεσης των υποψηφιοτήτων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, απειλούν με βέτο και παραιτήσεις. Karma is a bitch λοιπόν και στην ακροδεξιά.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.