Επόμενος αρχηγός ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί τελειώνει ο Κασσελάκης…

Επόμενος αρχηγός ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί τελειώνει ο Κασσελάκης…

Δεν έχει ελπίδες...

Με τον ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζει να μη μπορεί να βρει τα πατήματά του, αλλά κυρίως να ταλανίζεται από ένα υπαρξιακό ταυτοτικό πρόβλημα, η υποψηφιότητα Κασσελάκη για την ηγεσία φαντάζει σαν κεραυνός εν αιθρία, που ενδεχομένως να μπορέσει να ταράξει τα λιμνάζοντα πλέον ύδατα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι όμως πραγματικά έτσι;

Με ένα προφίλ που απέχει παρασάγγας από ένα κόμμα που διατείνεται ότι ανήκει στην αριστερά, ο Στέφανος Κασσελάκης, ως άλλος… Ένγκελς, διεκδικεί την ηγεσία με αξιώσεις, χάρη στην προβολή από τα ΜΜΕ αλλά και τις αποδόσεις των στοιχηματικών.

Η αλήθεια, όμως, είναι σκληρή, και δε φαίνεται να έχει ο Στέφανος Κασσελάκης την απαιτούμενη πυγμή για να μπορέσει να επιβληθεί σε ένα κόμμα με τα γνωστά σε όλη την κοινωνία προβλήματα, αλλά και με ένα στελεχιακό δυναμικό που φαίνεται διαχρονικά να παραμερίζει την κομματική πειθαρχία για τις προσωπικές του βλέψεις.

Δεν αρκεί, λοιπόν, μια καλά στημένη επικοινωνιακή εκστρατεία και η στήριξη από εσωτερικούς και εξωτερικούς παράγοντες. Χωρίς τα απαραίτητα ερείσματα στην κοινωνία (γιατί τα ερείσματα στο πλήθος της Αριστεράς έχουν χαθεί από το 2015), καμία υποψηφιότητα δεν θα έχει ελπίδες νίκης. Και η υποψηφιότητα Κασσελάκη είναι ακριβώς μια τέτοια περίπτωση.

Το φαβορί στις στοιχηματικές

Όσο για τις στοιχηματικές, θεωρούν φαβορί για την προεδρία την Έφη Αχτσιόγλου με απόδοση 1.25 ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης έχει απόδοση 3.00. Αναλυτικά:

  • Έφη Αχτσιόγλου: 1,25
  • Νίκος Παππάς: 18.00
  • Στέφανος Τζουμάκας: 50.00
  • Στέφανος Κασσελάκης: 3.00
  • Ευκλείδης Τσακαλώτος: 25.00

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.