«Χαστούκι» στον Ερντογάν από τους γιατρούς – Το εμβόλιο…. για τον κορωνοϊό που τον έβγαλε από τα ρούχα του

Στην Ελλάδα ψάχνει ο «Σουλτάνος» πρώην διεθνή Τούρκο ποδοσφαιριστή ύποπτο για «τρομοκρατία»

Στην Τουρκία δημιουργήθηκε εμβόλιο για τον κορωνοϊό και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εκνευρίστηκε επειδή κάποιοι τόλμησαν να το αμφισβητήσουν!

Στην Τουρκία δημιουργήθηκε εμβόλιο για τον κορωνοϊό και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εκνευρίστηκε επειδή κάποιοι τόλμησαν να το αμφισβητήσουν!

«Απατεώνες και ψεύτες» αποκάλεσε ο Ερντογάν τους γιατρούς που εκφράζουν αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου Turkovac επιμένοντας ότι το εμβόλιο είναι αποτελεσματικό και «δική μας εφεύρεση».

«Το πανεπιστήμιο Ερτζιγιές παράγει, εφευρίσκει το εμβόλιο Turkovac, οι άλλοι λένε πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Μα πόσο απατεώνες είστε. Πόσο ψεύτες είστε!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος για να προσθέσει: «Αφού ως Ιατρικός Σύλλογος ξέρετε τόσα πολλά, έχετε αφήσει ένα έργο; Μα και σε αυτούς που κάνουν έργο τούς βάζετε εμπόδια».

«Χαστούκι» στον Ερντογάν

Αιτία για το “ξέσπασμα” του Ερντογάν ήταν η αναφορά του Ιατρικού Συλλόγου Τουρκίας ότι το Turckovac που αναπτύχθηκε σε πανεπιστήμιο στην ανατολική Τουρκία ότι δεν έχει «καμία επιστημονική βάση».

Ο Ιατρικός Σύλλογος χαρακτηρίζει το εμβόλιο ως «απλό διάλυμα» και τονίζει πως δεν έχουν δημοσιευτεί δεδομένα για το εν λόγω εμβόλιο σε κανένα επιστημονικό περιοδικό.

«Ούτε οι ιατρικοί σύλλογοι, ούτε επιστημονικές κοινότητες αλλά ούτε επιστημονικά περιοδικά δεν έχουν τα δεδομένα», αναφέρει.

Επίσης, σημειώνει ότι το τουρκικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού δεν αναγνωρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε να μπορεί κάποιος να εκδώσει και το σχετικό πιστοποιητικό.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.