Απαγωγή Κυπαρίσση – «Τελειώνετε!»: Το μήνυμα των απαγωγέων για τα λύτρα

Απαγωγή Κυπαρίσση - «Τελειώνετε!»: Το μήνυμα των απαγωγέων για τα λύτρα

13 μέρες πέρασαν από την απαγωγή του Γιώργου Κυπαρίσση στο Πικέρμι και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή. 

13 μέρες πέρασαν από την απαγωγή του Γιώργου Κυπαρίσση στο Πικέρμι και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες. Παράλληλα, φαίνεται πως υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι ο 40χρονος είναι καλά στην υγεία του, ενώ η οικογένεια καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να συγκεντρώσει το ποσό των λύτρων.  Κατά τις ίδιες πηγές, υπάρχει αισιοδοξία καθώς:

  • Οι οικονομικές απαιτήσεις των απαγωγέων για τα λύτρα έχουν πέσει κάτω από το ένα εκατομμύριο. Σε ρεαλιστικά επίπεδα για την πραγματική οικονομική κατάσταση της οικογένειας.
  • Η οικογένεια από την πλευρά της κάνει ό,τι μπορεί για να συγκεντρώσει το ποσό όσο γίνεται πιο σύντομα και να ικανοποιήσει παράλληλα τις απαιτήσεις των απαγωγέων π.χ. για μικρά χαρτονομίσματα κτλ.
  • Υπάρχουν στοιχεία που έχουν σταλεί από τους απαγωγείς μέσω εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας, που δείχνουν ότι ο επιχειρηματίας είναι καλά στην υγεία του, με οπτικό υλικό, το οποίο είναι σχετικά πρόσφατο.
  • Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη ένταση, καθώς οι απαγωγείς πιέζουν απίστευτα για τα λύτρα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το Σαββατοκύριακο έστειλαν ηχητικό μήνυμα σε στενό συγγενή του επιχειρηματία και με τη φράση: “τελειώνετε με τα λεφτά!”

Ευχή όλων είναι να τελειώσει άμεσα αυτή η περιπέτεια του 40χρονου επιχειρηματία. Αυτό είναι το Α και το Ω αυτή τη στιγμή και για την αστυνομία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.